• PRO TV
  • Paula Herlo, pe urma banilor publici, duminică, la România, te iubesc!

Paula Herlo, pe urma banilor publici, duminică, la România, te iubesc!

Paula Herlo, pe urma banilor publici, duminică, la România, te iubesc!

„Vă prezentăm și un cămin cultural care a costat peste un milion de euro și care este folosit, momentan, de porumbeii rezidenți pe acoperiș”

Duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!, Paula Herlo ne prezintă ancheta Risipa - sport național, despre o Românie care are nevoie de investiții, iar băieții deștepți... doar de pretexte. Sport, cultură... bani să iasă!

Ce face România cu un buget de peste 2 miliarde de lei anual? Este întrebarea la Paula Herlo aduce răspunsuri: „Îl investește în săli de sport, cămine culturale, dispensare, stadioane sau clădiri de patrimoniu. Intenția e bună, mediul rural are nevoie de investiții și dezvoltare. Probleme sunt când aceste edificii devin cuiburi de păsări, iar milioane de euro sunt transformate în rugină și, peste toate astea, politicieni legați prin împrumuturi de oameni de afaceri care, apoi, câștigă licitații la Compania Națională de Investiții.”

Prima oprire din ancheta de duminică este în județul Teleorman, acolo unde firma unui primar a câștigat zeci de licitații la Compania Națională de Investiții. „Vă prezentăm și un cămin cultural care a costat peste un milion de euro și care este folosit, momentan, de porumbeii rezidenți pe acoperiș”, a mai spus Paula Herlo.

Investiții de zeci de milioane de euro stau nefolosite pentru că au fost construite în comune fără locuitori. Cum răspund autoritățile, vedem duminică, de la 18:00, în ancheta Paulei Herlo, „Risipa - sport național”. Emisiunea România, te iubesc! poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni