• PRO TV
  • Radu Mazare a dansat cu brazilience la “Serviciul Roman de Comedie”

Radu Mazare a dansat cu brazilience la “Serviciul Roman de Comedie”

Radu Mazare a dansat cu brazilience la “Serviciul Roman de Comedie”

Atmosfera de sarbatoare si multa culoare duminica, 22 mai, la “Serviciul Roman de Comedie”. Radu Mazare a fost invitatul special al lui Toni Grecu!

Primarul de pe litoral a venit in Casa PROporului in forma maxima: a dansat pe muzica live a celor de la Mandinga cu frumoasele brazilience de la SRC (Aniela Petreanu, Alexandra Timofte si Beatrice Peter), aratand ca stapaneste miscarile de dans latino-americane, si a avut o surpriza de proportii cand l-a vazut in platou pe Traian Basescu, intruchipat inegalabil de Valentin Darie, despre care a crezut pentru cateva clipe, dupa cum i-a marturisit mai tarziu lui Toni Grecu, ca este cel real.

Invitatul de duminica aceasta de la “Serviciul Roman de Comedie” a vorbit cu Toni Grecu despre sezonul estival, tursimul pe litoralul romanesc si ce sanse are el sa ajunga la un nivel apropiat celui bulgaresc, despre sporturile extreme pe care le practica, noptile in cluburi, viata la Primarie sau conflictele politice. Intrebat de seful de la SRC care sunt personalitatile politice actuale pe care le apreciaza, Radu Mazare a raspuns, surprinzandu-i pe toti, ca acestea sunt Basescu, Oprescu si el insusi.

Tot in editia de duminica, 22 mai, Emil Boc (Claudiu Maier) le-a multumit tuturor ca a ramas la conducerea partidului, iar Elena Udrea (Jojo) a aparut in premiera la TV in clipul-parodie care ii poarta numele, realizat de agentii SRC dupa cunoscuta piesa “Barbra Streisand” a celor de la Duck Sauce.

Marian Vanghelie (Dragos Stoica), Bianca Dragusanu (Aniela Petreanu) si Adi Mutu (Cosmin Natanticu) s-au intrecut in concursul de cultura generala “Nu stii si castigi”, insa nimeni nu reuseste sa se detaseze de ceilalti pentru ca toti dau rapsunsuri gresite.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni