• PRO TV
  • Tatăl lui Jador, mărturisiri sincere despre problemele de sănătate ale artistului:„Nu va abandona”

Tatăl lui Jador, mărturisiri sincere despre problemele de sănătate ale artistului:„Nu va abandona”

Tatăl lui Jador, mărturisiri sincere despre problemele de sănătate ale artistului:„Nu va abandona”

Tatăl lui Jador a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă fiul său, mai ales după ce zilele trecute a apărut, din nou, cu perfuzia în mână.

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, a dezvăluit că fiul său nu va abandona cariera muzicală, așa cum a dezvăluit în urmă cu câteva lui, în ciuda problemelor cu care se confruntă de ceva timp, fără să ofere mai multe detalii despre boala cu care Jador se confruntă.

„Fiul meu nu va abandona cariera muzicală prea repede. Și asta în ciuda greutăților cu care se confruntă de ceva vreme. Eu nu vă pot spune ce decizie va lua, fiindcă până la urmă e vorba despre viața și cariera sa, dar dacă e să mă întrebați pe mine, eu aș rămâne optimist”, a precizat Romeo Dumitrache, potrivit cancan.ro.

Mai mult, tatăl artistului a precizat că nu a avut nicio discuție cu el referitor la ce își dorește de la viitor sau profesional.

„Mie nu mi-a cerut părerea pe chestiunea asta. Poate o va cere, poate nu! Are tot sprijinul meu, indiferent de ceea ce va hotărâ el până la urmă să facă. Dar eu simt că va continua să-și încânte fanii, fiindcă asta știe el cel mai bine să facă pe lumea asta!”, a mai spus Romeo Dumitrache.

Jador nu a dezvăluit care sunt adevăratele probleme de sănătate pe care le are, deși s-a postat de mai multe ori pe story cu branulă în mână. 

La un moment dat, tatăl artistului a spus că fiul său că se confruntă cu crize constante de fiere, pe care nu le poate depăși decât cu ajutor medical de specialitate, în timp ce alți membri ai familiei au lăsat de înțeles că acesta se confruntă cu probleme mult mai grave.

„Vă anunț cu părere de rău: cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie împreună cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă! Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis!”, a scris Jador pe pagina sa de Instagram, a acea vreme.

Sursă foto: Insagram/ Facebook/ Jador

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni