• PRO TV
  • Gigi Becali, gest impresionant în trafic. A reparat mașina șoferiței care i-a avariat bolidul de lux: M-a costat 2.000 de euro

Gigi Becali, gest impresionant în trafic. A reparat mașina șoferiței care i-a avariat bolidul de lux: M-a costat 2.000 de euro

Gigi Becali, gest impresionant în trafic. A reparat mașina șoferiței care i-a avariat bolidul de lux: M-a costat 2.000 de euro

Recent, Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, care s-a soldat cu pagube materiale. Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera și-a amintit de un alt accident rutier în care a ajutat o șoferiță, deși ea era vinovată.

Zilele trecute, pe internet au început să circule imagini cu mașina de lux a lui Gigi Becali tamponată, iar în spate se afla o tânără șoferiță, care, din imagini, nu a păstrat distanța corespunzătoare.

Bolidul avariat a lui Becali valorează 500.000 de euro. Este vorba despre un Rolls-Royce Ghost Black Badge, cu aproximativ 600 de cai putere.

După incidentul provocat, tânăra a mers speriată la mașina lui Gigi Becali și au schimbat câteva vorbe, potrivit cancan.ro. 

Afaceristul nu părerea deloc afectat și nu a schițat nici măcar un gest. Se pare că cei doi ar fi rezolvat problema pe cale amiabilă: „N-a fost nimic, n-am simțit nimic eu. Din orice nimic facem zarvă?”, a spus acesta în cadrul unei emisiuni televizate.

Totodată, Gigi Becali și-a amintit de un alt accident rutier, provocat tot de o șoferiță. Deși ea a fost cea care a provocat accidentul, latifundiarul din Pipiera s-a oferit să-i plătească reparațiile mașinii, reparații care au costat 2.000 de euro.

„Hai să-ți spun încă ceva. Treceam cu mașina. Vine o femeie din intersecție și intră în mine. Acum vreo trei, patru luni. A început femeia să plângă: 'Vai, ce am făcut, ce am dres!'. Tremura. Era la niște Servicii, era ofițer, zicea că trebuie să raporteze la serviciu.

I-am zis: 'Bine, uite cum facem. Nu mai știe nimeni'. Am chemat de la mine de la Palat șoferi, am luat mașina ei, am dus-o la reparat la un garaj. I-am plătit eu reparația și pentru a mea n-am pus-o să dea niciun ban. Dacă chemam Poliția, trebuia să constate, dar ea zicea că trebuie să raporteze, să nu se supere șefa ei. Și a raportat.

I-am dat și șofer să o ducă acasă. Am și plătit! Mașina ei era în praf, avea o mașină mică, m-a costat vreo 2.000 de euro. Mașina mea o plătește ăsta... m-am dat că sunt eu vinovat! Femeia zicea: 'Am auzit de dumneata, dar chiar așa?!'. Chiar așa! Dacă pot să te ajut pe tine... eu sunt om puternic. La oamenii puternici nu contează asta. Eu mă aplec la ăia slabi și le pup picioarele, iar la ăia tari le rup capul”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Sursă foto: Getty Images/ shutterstock/ capturi TikTok

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni