• PRO TV
  • În octombrie, acțiunea e de partea ta la PRO CINEMA!

În octombrie, acțiunea e de partea ta la PRO CINEMA!

În octombrie, acțiunea e de partea ta la PRO CINEMA!

În octombrie, PRO CINEMA va difuza o serie de producții pline de suspans, iar iubitorii de adrenalină nu trebuie să rateze niciun minut. Grila lunii este bazată pe o serie de filme de acțiune, cu distribuții impresionante. 

Joi, 5 octombrie, de la 20:30, cei de acasă pot urmări una dintre producțiile în care Jackie Chan joacă rolul principal, și anume The Myth – Visul împăratului, un amestec de acțiune și comedie. Legenda artelor marțiale se află în rolul lui Jack, un arheolog care se confruntă cu vise misterioase despre o viață trecută. Protagonistul va face conexiunea dintre prezent și viziunile sale atunci când un coleg de breaslă îi va cere ajutorul pentru a găsi mausoleul primului împărat al Chinei.

Pe 16 octombrie, de la 20:30, telespectatorii vor putea vedea un film incredibil, inspirat din fapte reale: American Made – Barry Seal: Trafic în stil American. Pelicula spune povestea unui pilot care a condus una dintre cele mai importante misiuni sub acoperire derulate de CIA. Din distribuție fac parte actori cunoscuți, precum Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Caleb Landry Jones și Sarah Wright.

Marți, 24 octombrie, de la 20:30, PRO CINEMA va difuza o producție câștigătoare a 3 Premii Oscar, și anume King Kong, o poveste plină de acțiune și aventură. Firul narativ are în centru un grup de exploratori care călătorește spre Insula Craniilor pentru a găsi o legendară gorilă gigant. Soarta face ca această creatură să existe cu adevărat, iar ea este îmblânzită de o tânără din grup, cu ajutorul căreia exploratorii vor putea duce gorila la New York. 

Pe 27 octombrie, de la 20:30, telespectatorii se vor putea bucura de Stealth – Pericol invizibil, un film de acțiune, plin de suspans și adrenalină. Pelicula urmărește aventurile a trei piloți de marină, ce primesc o misiune importantă din partea comandantului lor, aceea de a pilota un nou vehicul aerian de luptă. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în momentul în care vehiculul este lovit de un fulger și creierul său artificial ia decizia de a executa atacuri pe cont propriu.

PRO CINEMA - pe filmul tău!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni