• PRO TV
  • Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, replică după ce a fost prinsă de radar cu 77 km/h

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, replică după ce a fost prinsă de radar cu 77 km/h

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, replică după ce a fost prinsă de radar cu 77 km/h
Sursa: Agerpres

Primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost sancționată de Poliția Rutieră după ce duminică dimineața a fost surprinsă depășind viteza legală pe o stradă din sectorul pe care îl păstorește. Critricată intens în mediul online, ea a reacționat la 24 de ore de la incident.

Clotilde Armand a fost sancționată contravențional cu avertisment scris și 3 puncte de penalizare, duminică dimineață, după ce a fost surprinsă rulând cu 77 km/h pe o stradă din Sectorul 1. Limita de vitează era de 50 km/h, iar polițiștii i-au întocmit proces-verbal de constatare a abaterii.

Clotilde Armand a fost criticată intens în mediul online, atât pentru abatere, cât și pentru că ar fi beneficiat de un statut privilegiat, nefiind amendată. La 24 de ore de la incident, Armand a reacționat pe contul personal de socializare.

Eram în drum spre primărie și tocmai l-am auzit la Morning Glory cu Răzvan Exarhu analiza situației tragice (sic!) de ieri în urma căreia am fost prinsă în flagrant de radarul poliției cu o viteză de 77 km/h într-un loc unde limita legală este 50 km/h.
Voiam să vă spun că are dreptate Răzvan Exarhu atunci când spune că am scăpat a la moustache. Am greșit, dar mă și bucur că Poliția Română este la datorie în trafic”, a scris Clotilde Armand.

FOTO:  Agerpres

Cei care îi urmăresc contul de socializare au avut reacții diferite, însă cei mai mulți admiratori sunt de părere că „toată lumea greșește” și că e foarte greu să respecți regulile în București.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni