• PRO TV
  • Dumitru Dragomir a rămas fără gard la hotelul pe care îl deține în București. Clotilde Armand: „Vorbim de o flagrantă încălcare a legii”

Dumitru Dragomir a rămas fără gard la hotelul pe care îl deține în București. Clotilde Armand: „Vorbim de o flagrantă încălcare a legii”

Dumitru Dragomir a rămas fără gard la hotelul pe care îl deține în București. Clotilde Armand: „Vorbim de o flagrantă încălcare a legii”
Sursa: Agerpres

Primăria Sectorului 1, prin primărița Clotilde Armand, a dispus dărâmarea gardului care împrejmuiește parcarea hotelului de patru stele deținut de Dumitru Dragomir în București. Fostul șef al LPF susține că e un abuz, însă Clotilde Armand are altă părere.

Într-o postare pe Facebook, Clotilde Armand a anunțat că a trimis buldozerele pentru a îndepărta gardul, ridicat ilegal în urmă cu peste 20 de ani, de la hotelul Crystal Palace din București. Primărița Sectorului 1 susține că a făcut dreptate, după zeci de ani în care domeniul public a fost însușit „pe persoană fizică”.

Am pus capăt unui alt caz de luare a domeniului public pe persoană fizică tolerat de fostele administrații locale. În jurul hotelului de patru stele Crystal Palace, din strada Căpitan Alexandru Șerbănescu, a răsărit, de aproape două decenii, un gard din beton și fier care a fost construit ilegal pe domeniul public. Vorbim de o flagrantă încălcare a legii, pentru că întreaga construcție s-a suprapus peste o parte a trotuarului, în unele zone chiar integral. Pietonii erau obligați să meargă pe stradă, printre mașini, iar siguranța le era pusă în pericol.

Am emis o dispoziție de desființare a acestui gard, iar echipele Poliției Locale și ale Administrației Domeniului Public au început astăzi lucrările de demolare. Avem toleranță zero pentru cei care ocupă ilegal domeniul public, indiferent de numele, calitatea sau apartenența politică a celui care încalcă legea în Sectorul 1”, a scris Clotilde Armand pe Facebook, unde a distribuit și imagini din timpul acțiunii de dezafectare a gardului.

Ce spune Dumitru Dragomir despre gardul hotelului

Dumitru Dragomir susține că acțiunea primăriei este un abuz, deoarece el plătește lunar chirie pentru parcarea unde se află și gardul. Mai mult, fostul șef al LPF spune că gardul nu a fost ridicat de el, ci exista acolo în momentul în care a cumpărat hotelul.

La jumătatea acestui an, Mitică Dragomir a fi fost înștiințat că gardul ocupă ilegal domeniul public și că trebui demolat. „Le-am spus: băi, oameni buni! Așa plătesc la primărie, pe așa ceva plătesc la primărie. La Primăria Capitalei plătesc peste 3.500 de dolari pe lună, pentru câteva locuri (...) Eu am gardul de 22 de ani, făcut de cine mi-a vândut acolo. Și mi-au spus: Domne', să dai gardu' jos (...)
Și le-am spus: eu plătesc la primărie. Atunci să-mi dea banii înapoi!”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

La vremea respectivă, Dragomir anunța că va cere daune de la Primăria Capitalei, căreia îi plătește chirie în fiecare lună pentru locurile de parcare pe care le folosește.

Drumitru Dragomir deține hotelul din 2003 și a investit 800.000 de euro în modernizarea lui.

Fotografii: Agerpres

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni