• PRO TV
  • Reacția lui Dumitru Dragomir după ce Primăria Sectorului 1 i-a dărâmat gardul de la hotelul pe care îl deține în București: „Bineînțeles că o să cer daune”

Reacția lui Dumitru Dragomir după ce Primăria Sectorului 1 i-a dărâmat gardul de la hotelul pe care îl deține în București: „Bineînțeles că o să cer daune”

Reacția lui Dumitru Dragomir după ce Primăria Sectorului 1 i-a dărâmat gardul de la hotelul pe care îl deține în București: „Bineînțeles că o să cer daune”

Clotilde Armand, primarul Sectorul 1, a dispus zilele trecute dărâmarea gardului care împrejmuiește parcarea hotelului deținut de Dumitru Dragomir în București. Astfel, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a trezit cu boldozerul în fața hotelului cotat la patru stele.

Gardul cu pricina era acolo din 2003, de când Dumitru Dragomir a preluat hotelul, și bloca accesul pietonilor la trotuar.

Dacă Dumitru Dragomir susține sus și tare că este un abuz, Clotilde Armand a scris pe pagina de Facebook că: „am pus capăt unui alt caz de luare a domeniului public pe persoană fizică tolerat de fostele administrații locale”.

Fostul șef LPF a intrat prin telefon la o emisiune și a declarat că o va acționa în judecată pe Clotilde Armand.

„Doamna Clotilde Armand caută un scandal, pentru că ei au nevoie de un scandal acum. Au venit și au dărâmat gardul de la hotelul Crystal Palace. Televiziunile au venit la mine și m-au întrebat, dar e gardul lor, nu e al meu. Eu am închiriat parcarea, nu am închiriat gardul. Să-l dărâme, dar să facă curățenie după aia, să nu-mi lase mizerie. (…) E gardul lor, ei l-au făcut, dar eu după aceea îi voi da în judecată. Pentru că eu am închiriat și am dat o grămadă de bani Primăriei Capitalei pe o parcare care avea gard. Nu m-a costat nimic, pentru că am închiriat de la Primăria Capitalei. Nu l-am făcut eu. Eu îi dau în judecată pentru că am închiriat o parcare care era închisă, nu venea toată lumea peste mine, că doar plătesc 3.000 de dolari pe lună. Pentru câteva locuri de parcare care erau închise cu gard plătesc în jur de 3.000 de dolari la Primăria Capitalei de 20 de ani și mai am nu știu câți ani”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Dragomir a numit-o pe Clotilde „o doamnă elegantă, care face numai lucruri trăsnite”.

„Bineînțeles că o să cer daune, pentru că eu am închiriat o parcare cu gard și acum doamna Clotilde a venit, fără să ia legătura cu Primăria Capitalei, și a dat gardul jos. Ea credea că mă apuc de scandal. Ei au nevoie de scandal acum ca să-i propulseze în alegeri, iar eu nu fac niciun fel de scandal. Este o doamnă elegantă, care face numai lucruri trăsnite. E ca o floare, să-i dea Dumnezeu sănătate, dar să vedem ce spune legiuitorul. De ce să mă cert eu cu doamna Clotilde? Să se certe doamna Clotilde cu domnul Nicușor Dan. Pentru că gardul era al domnului Nicușor Dan, nu era al doamnei Clotilde”, a adăugat Dumitru Dragomir, potrivit sursei menționate mai sus.

Foto: Agerpres

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni