• PRO TV
  • Andreea Bănică a primit un cadou de aproximativ 5.000 de euro din partea soțului său. Cu ce a surprins-o omul de afaceri, în urmă cu doar câteva zile

Andreea Bănică a primit un cadou de aproximativ 5.000 de euro din partea soțului său. Cu ce a surprins-o omul de afaceri, în urmă cu doar câteva zile

Andreea Bănică a primit un cadou de aproximativ 5.000 de euro din partea soțului său. Cu ce a surprins-o omul de afaceri, în urmă cu doar câteva zile

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian, se bucură din plin de viața pe care o au, deoarece situația materială pe care o au le permite să își cumpere tot ceea ce își doresc.

Gallery

​Așa s-a întâmplat și de curând, când artista a fost surprinsă cu un cadou scump, chiar de către soțul ei. Acesta nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de partenera lui și a scos din buzunar aproximativ 5.000 de euro.

Cei doi soți au afaceri în domeniul imobiliarelor, au un hotel pe litoral, iar Andreea Bănică încă urcă pe scenă. Prim urmare, banii le intră în conturi și nu duc lipsă de nimic.

Zilele trecute, Lucian a surprins-o pe Andreea Bănică într-un mare fel. Acesta i-a cumpărat un scuter Vespa Mickey Mouse 50, în valoare de aproximativ 5.000 de euro. Artista a fost atât de încântată, încât le-a povestit și fanilor cât de mult s-a plimbat cu scuterul, în weekend.

Vara aceasta a fost una plină pentru Andreea Bănică, nu doar datorită concertelor, ci și afacerilor pe care le are. Hotelul pe care îl are la Eforie Nord a devenit una dintre cele mai căutate locații de cazare, în sezonul estival, fiind lăudat chiar și de unele dintre persoanele publice care au fost acolo.

Ea și soțul ei au preferat să ceară prețuri piperate pentru camere, tocmai pentru a fi siguri că nu oricine se va caza la hotelul lor, evitând, astfel, anumite persoane care ar putea fi responsabile de unele neplăceri.

„Noi am încercat să avem prețuri cât de cât accesibile, dar într-adevăr, nu au fost chiar accesibile. Am ridicat destul de mult prețurile tocmai pentru că am vrut să ne selectăm clientela.

Am făcut o locație frumoasă, nouă, care este e patru stele, arată de patru stele, poate chiar cinci. Este situat pe malul mării, avem nota 10 din punct de vedere al locației și-atunci trebuie să ne scoatem și noi cumva cheltuiala”, a declarat aceasta, conform Fanatik.

Instagram I iamandreeabanica

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni