• PRO TV
  • Klaus Iohannis transmite condoleanțe familiilor celor patru români care au murit în accidentul de la Veneția

Klaus Iohannis transmite condoleanțe familiilor celor patru români care au murit în accidentul de la Veneția

Klaus Iohannis transmite condoleanțe familiilor celor patru români care au murit în accidentul de la Veneția

Klaus Iohannis nu a rămas indiferent după tragedia de la Veneția, unde 21 de persoane și-au pierdut viața după ce un autobuz care circula pe pasajul rutier peste calea ferată s-a prăbușit de la 15 metri înălțime. În autoturism se aflau și 4 români, toți din aceeași familie.

Gallery

Marți, 3 octombrie 2023, în Mestre, lângă orașul italian Veneția, s-a produs o tragedie fără margini! 21 de persoane și-au pierdut viața după ce un autobuz condus de italianul Alberto Rizzotto s-a prăbușit de la 15 metri înălțime. După primele verificări, se pare că în autoturism se aflau și patru români: doi frați și părinții lor. 

La scurt timp după ce s-a aflat că în autobuz se aflau și români, Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj în care și-a arătat regretul pentru oamenii decedați în accidentul de la Veneția:

„Profund îndurerat de veștile de ultimă oră venite din Italia privind tragicul accident produs la Mestre, care a curmat și viețile a patru cetățeni români. Transmit condoleanțe și multă putere familiei îndoliate, în aceste momente de grea încercare", a scris șeful statului.

Un mesaj similar a venit și de la premierul Marcel Ciolacu.

„Ministerul Afacerilor Externe, Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste fac toate demersurile necesare în vederea parcurgerii tuturor procedurilor pentru repatrierea trupurilor neînsuflețite. Dumnezeu sa-i odihnească!" - a scris șeful Guvernului. 

Cine sunt cei patru români care și-au pierdut viața în accidentul de la Veneția

În tragedia de la Veneția și-au pierdut viața 21 de persoane, printre care și patru români. Deși inițial Ministerul Afacerilor Externe anunțase că în autoturism nu se aflau cetățeni de la noi din țară, ulterior s-a dovedit contrariul.

Potrivit DIGI24, cele patru victime din România făceau parte din aceeași familie. Este vorba despre două fete, Aurora și Georgiana în vârstă de 8, respectiv 13 ani, mama lor, Mihaela, în vârstă de 42 de ani și tatăl acestora, Mircea, în vârstă de 45 de ani. 

Sursă foto: Klaus Iohannis/Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni