• PRO TV
  • Documentarul The Genius of Gianni Versace Alive, lansat în România în cadrul unui eveniment de gală

Documentarul The Genius of Gianni Versace Alive, lansat în România în cadrul unui eveniment de gală

Documentarul The Genius of Gianni Versace Alive, lansat în România în cadrul unui eveniment de gală

Documentarul „The Genius of Gianni Versace Alive”, creat de Salvatore Zannino despre viața marelui creator de modă, va fi lansat în România în cadrul galei Health Beauty&Lifestyle. Evenimentul va oferi invitaților o experiență Red Carpet similară celor de peste Ocean.

The Genius of Gianni Versace Alive, documentarul despre viața designerului Gianni Versace, surprinde cele mai importante momente din viața acestuia, inclusiv asasinarea sa, în 15 lulie 1997. Filmul de 92 de minute va fi proiectat în Sala Luceafărul, în seara de 12 octombrie 2023, în cadrul galei Health Beauty&Lifestyle.

Lansarea la nivel global a documentarului îi aduce la București pe regizorul Salvatore Zannino, cunoscut sub numele de scenă Vincent de Paul, și pe rapperii Pedro Alexandre Emilian și Pedro Henrique Emiliano (frați gemeni), care își vor lansa cu această ocazie albumul Since 1990, realizat în colaborare cu artiști precum Akon, The Game și Neyo. De la eveniment nu va lipsi nici artistul Rafiq Abu Hijleh, din Dubai.

Gianni Versace este considerat unul dintre cei mai creativi și influenți designeri vestimentari ai secolului XX, cu colecții impresionante promovate și purtate de celebrități de pe întreg mapamondul. La mai bine de 25 ani de la asasinarea sa, designerul se bucură de un tribut generos adus de lumea filmului, grație documentarului The Genius of Gianni Versace Alive.

Vincent de Paul  |  FOTO:  Getty Images

Echipa de producție este formată din opt specialiști în film, printre care și Eduard Irimia, cunoscut în țară cu precădere pentru galele Local Kombat și SuperKombat. Însă, în ultimii ani, românul s-a implicat mai mult în producții cinematografice după înființarea companiei SuperFilm.

În documentar au fost cooptate personalități precum Elton John, Jon Bon Jovi, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Matt King și Vincent de Paul pentru a cinsti memoria marelui creator de modă.

Gianni Versace a avut o mare influență în industria muzicală, mai multe staruri adoptând stiluri vestimentare revoluționare grație creațiilor sale. În timpul vieții, Versace a fost prieten apropiat cu Eric Clapton, Madonna, Elton John, Tupac Shakur, dar și cu Prințesa Diana, care i-au purtat ținutele în anii ’80-’90.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni