• PRO TV
  • Dezastru total! Ce a pățit o femeie după ce și-a pus extensii de gene: “Nu vă imaginați cât de dureros poate fi!”

Dezastru total! Ce a pățit o femeie după ce și-a pus extensii de gene: “Nu vă imaginați cât de dureros poate fi!”

Dezastru total! Ce a pățit o femeie după ce și-a pus extensii de gene: “Nu vă imaginați cât de dureros poate fi!”

O femeie care visa la genele perfecte, negre, lungi și arcuite, a avut parte de un adevărat șoc când a văzut cum arată extensiile puse de o “expertă în gene”. Clipul cu “lucrarea” dezastruoasă a fost postat de o cosmeticiană care se descrie ca fiind “șefa la reparat gene distruse” și a fost urmărit de peste 7 milioane de oameni.

În video, se vede cum experta aplică un gel care îi îndepărteze genele puse cu un lipici nepotrivit, care în niciun caz nu trebuia folosit pentru o astfel de procedură, într-o zonă atât de sensibilă. “Aceasta clientă a intrat pe ușa salonului și a zis are o urgență, își dea jos extensiile de gene. Pentru și le pusese într-un salon de coafură.

La început am zis nu poate fi atât de rău, dar apoi am văzut era chiar atât de rău!”, spune experta. Tehniciana a explicat ce avea clienta nici măcar nu erau gene, ci ceva mult mai gros, și i-au fost aplicate cu lipici pentru păr. “Nu imaginați cât de dureros poate fi asta pentru o clientă."

@ipsbeauty Replying to @Glorimar Marie ✨ part 2 ? #lashartist #ipsbeauty #beauty #lashextensions #eyelashextensions #badlashes #clusterlashes ♬ original sound - IpsBeauty

Aceasta a explicat lipiciul pentru păr nu trebuie aibă aprobare medicală, spre deosebire de cel special pentru gene. “Sincer, îmi pare atât de rău pentru ea pentru nu știu dacă pot îi salvez genele naturale”.

În a doua parte a clipului, tehniciana le arată urmăritoarelor sale procesul chinuitor de îndepărtare a genelor. “Nu a fost deloc ușor!”, a spus experta, care, într-un final, a reușit salveze genele clientei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni