• PRO TV
  • "Arăți ca o zeiță!" Femeia cu barbă face senzație pe net: are iubit și o mulțime de admiratori

"Arăți ca o zeiță!" Femeia cu barbă face senzație pe net: are iubit și o mulțime de admiratori

"Arăți ca o zeiță!" Femeia cu barbă face senzație pe net: are iubit și o mulțime de admiratori

O femeie în vârstă de 30 de ani fascinează cu înfățișarea ei pe rețelele de socializare. Coral Renaie suferă de o afecțiune care are ca efect o pilozitate excesivă, așa că, după ani de zile în care s-a epilat în continuu, a luat hotărârea să facă o schimbare drastică de look.

Coral Renaie a fost diagnosticată cu sindromul ovarului polichistic și până de curând obișnuia să își radă părul de pe față, cauzat de această afecțiune. A făcut-o timp de 16 ani, după care a zis “stop”. Femeia în vârstă de 30 de ani vrea să redefinească standardele de frumusețe și uimește cu barba sa stufoasă.

Barba nu a împiedicat-o să își facă un iubit și să aibă o mulțime de fani pe rețelele de socializare. "Arăți ca o zeiță!", i-a scris un admirator pe Instagram.

Coral a mărturisit că a început să se radă zilnic pe față de la vârstă de 12 ani.„Am simțit că bărbieritul este singurul mod în care voi supraviețui. În unele privințe, simt că acest lucru este oarecum validat de cantitatea de ură pe care o primesc online acum. Oamenii mă întreabă „ce sunt”, bărbat sau femeie. Mi se spune că trebuie să mă bărbieresc – oamenilor le place să-mi spună ce să fac cu corpul meu. Alții sunt însă amabili. Majoritatea fanilor mei în prezent sunt bărbați, par să se bucure de priveliște”, spune Coral, într-un interviu pentru The Sun.

Gallery

Coral spune că partenerul ei, Illias, nu are nicio problemă cu barba ei.„După ce am încetat să mă bărbieresc, amândoi am fost mult mai fericiți - el pentru că am devenit în sfârșit încrezătoare în mine”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni