• PRO TV
  • Le-a cerut sau nu Irinel Columbeanu fostelor iubite cadourile înapoi. Ajuns la azil, fostul milionar a lămurit totul: "Nu știu dacă se cade să-i spun numele"

Le-a cerut sau nu Irinel Columbeanu fostelor iubite cadourile înapoi. Ajuns la azil, fostul milionar a lămurit totul: "Nu știu dacă se cade să-i spun numele"

Le-a cerut sau nu Irinel Columbeanu fostelor iubite cadourile înapoi. Ajuns la azil, fostul milionar a lămurit totul: "Nu știu dacă se cade să-i spun numele"

Irinel Columbeanu a vorbit despre scandalurile în care a fost acuzat că le-ar cerut cadourile înapoi femeilor cu care s-a iubit.

Gallery

Relația cu Monica Gabor a fost cea mai mediatizată, însă fostul milionar s-a iubit cu multe femei de-a lungul timpului și nu este de mirare că le-a făcut cadouri scumpe. Totodată, în presa tabloidă au circulat zvonuri despre faptul că Irinel Columbeanu le-ar fi cerut fostelor iubite cadourile înapoi.

Irinel Columbeanu a lămurit zvonurile despre cadourile pe care le-ar fi cerut înapoi de la fostele iubite

Irinel Columbeanu a pus punct zvonurilor care au circulat în presă despre faptul că le-ar fi cerut fostelor iubite să-i restituie cadourile scumpe. 

Acesta a precizat că bunurile pe care i le-a oferit unei anumite femei, fără să dea nume, au fost restituite chiar de bărbatul care apăruse în viața ei, nu că le-ar fi cerut el.

"Au fost povești că am mai luat și înapoi cadouri, dar au fost povești. Atunci a fost un concurs de împrejurări, când practic acele cadouri au fost aduse înapoi de către domnul care își autoasumase sarcina de a supraveghea persoana respectivă. Nu știu dacă se cade să-i spun numele, prefer să fiu discret. Așa am fost toată viața și femeile merită să fie păzite", a mai precizat Irinel Columbeanu, potrivit wowbiz.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni