• PRO TV
  • Cristiano Ronaldo ar putea primi 99 de lovituri de bici, pentru adulter. Fotbalistul portughez ar putea fi, inclusiv, arestat

Cristiano Ronaldo ar putea primi 99 de lovituri de bici, pentru adulter. Fotbalistul portughez ar putea fi, inclusiv, arestat

Cristiano Ronaldo ar putea primi 99 de lovituri de bici, pentru adulter. Fotbalistul portughez ar putea fi, inclusiv, arestat
Sursa: Getty Images

Cristiano Ronaldo întâmpină noi probleme, de data aceasta fiind vorba de posibilitatea de a fi condamnat la 99 de lovituri de bici, conform rapoartelor din Iran. Fotbalistul a făcut un gest aparent banal, dar care ar putea atrage după sine unele consecințe grave.

Gallery

​Cristiano Ronaldo ar putea fi condamnat, în Iran, la 99 de lovituri de bici, fiind acuzat de adulter. Mai mulți avocați iranieni au depus plângeri împotriva starului portughez din cauza unui gest făcut în timpul unei vizite în țara lor.

Cristiano Ronaldo ar putea fi condamnat la 99 de lovituri de bici, în Iran

Cristiano Ronaldo este acuzat de adulter, deoarece, conform legilor iraniene, atingerea unei femei căsătorite este echivalentă cu acest lucru. În timpul vizitei din Iran, fotbalistul ar fi sărutat pe obraz și ar fi îmbrățișat o femeie măritată.

Ronaldo a primit un cadou din partea femeii, care este pictoriță, și, în semn de mulțumire, Ronaldo a sărutat-o pe obraz și a luat-o în brațe, pentru a face o fotografie. Gestul nu a fost pe placul iranienilor, care l-au condamnat grav.

Conform presei iraniene, relatează Daily Mail, totul s-a întâmplat în timp ce Al-Nassr, echipa la care Ronaldo joacă, se afla în Iran, pentru a juca împotriva echipei Persepolis, în faza grupelor Ligii Campionilor Asiei, în urmă cu o lună.

Conform Mundo Deportivo, Sharq Emroz a anunțat că, data viitoare când Cristiano Ronaldo va călători în Iran, va fi condamnat la 99 de lovituri de bici. Mai mult decât atât, pentru a-și ispăși pedeapsa, Ronaldo ar putea fi chiar arestat înainte.

Potrivit Marca, există două modalități prin care acesta să nu își ispășească pedeapsa: dacă un judecător iartă fapta comisă sau dacă Ronaldo va arăta că îi pare rău.

Cristiano Ronaldo și acuzațiile de viol

Anul trecut, Cristiano Ronaldo a scăpat de o altă acuzație gravă, după ce s-a spus că a violat o femeie, într-o cameră de hotel din Las Vegas, în anul 2009. Cazul de viol a fost respins din cauza „comportamentului necorespunzător” al avocatului reclamantei, relatează CNN.

Mai mult decât atât, cazul a fost respins cu prejudicii, ceea ce înseamnă că reclamanta nu mai are dreptul de a depune, din nou, plângere.

Sursa foto: Instagram I georginagio/ cristiano, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni