• PRO TV
  • A fost câștigat premiul cel mare la LOTO: 1,7 miliarde de dolari. Care au fost numerele norocoase

A fost câștigat premiul cel mare la LOTO: 1,7 miliarde de dolari. Care au fost numerele norocoase

A fost câștigat premiul cel mare la LOTO: 1,7 miliarde de dolari. Care au fost numerele norocoase

Un singur bilet, în valoare de 2 dolari, i-a adus câștigătorului uluitoarea sumă de 1,7 miliarde de dolari și posibilittea de a intra în Cartea Recordurilor.

Conform Loteriei California, numerele câștigătoare au fost: 22, 24, 40, 52, 64. Biletul a fost achiziționat de la un magazin de produse alimentare și băuturi alcoolice din Frazier Park, California, situat la aproximativ 112 kilometri de Los Angeles.

Oficialii Loteriei au dat proprietarilor magazinului un bonus de un milion de dolari pentru că au vândut biletul norocos. Persoana care a cumpărat biletul nu a apărut încă, dar are un an la dispoziție pentru a-și revendica suma.

Dacă nimeni nu va prezenta dovada că a câștigat, banii se vor duce către școlile publice, conform purtătoarei de cuvânt a Loteriei, Carolyn Becker. California nu taxează câștigurile la loto. O dată ce premiul în bani este revendicat, durează între șase și opt săptămâni să fie verificat și procesat.

Conform BBC, în alte state, câștigătorii pot alege să rămână anonimi, însă legile din California cer nu doar ca numele să fie făcut public, dar și locul de unde a cumpărat biletul, data la care a câștigat și suma care i-a intrat efectiv în cont.


Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni