• PRO TV
  • Teoria conspirației. Kim Jong Un vrea să fie nemuritor și are zeci de mii de doctori care fac experimente pe deținuți, pentru a găsi „rețeta”

Teoria conspirației. Kim Jong Un vrea să fie nemuritor și are zeci de mii de doctori care fac experimente pe deținuți, pentru a găsi „rețeta”

Teoria conspirației. Kim Jong Un vrea să fie nemuritor și are zeci de mii de doctori care fac experimente pe deținuți, pentru a găsi „rețeta”
Sursa: Getty Images

O nouă teorie a conspirației despre Kim Jong Un s-a viralizat în mediul online, după ce o activistă pentru drepturile omului a vorbit despre dorința dictatorului de a fi nemuritor.

Gallery

​O femeie în vârstă de 30 de ani, care a reușit să fugă din Coreea de Nord, susține că liderul suprem al Coreei de Nord își dorește să trăiască pentru totdeauna, motiv pentru care, 10.000 de medici ar face experimente pe viața deținuților.

Kim Jong Un ar vrea să trăiască veșnic

Yeonmi Park, o refugiată din Coreea de Nord, a făcut declarații șocante despre ceea ce ar fi cel mai mare experiment din Coreea de Nord. Conform acesteia, dictatorul Kim Jong Un își dorește să fie nemuritor, iar medicii coreeni fac experimente pe organele deținuților, în speranța că vor descoperi varianta câștigătoare.

„Peste 10.000 de doctori încearcă să găsească o modalitate prin care să îl facă pe Kim Jong Un să trăiască veșnic. Pentru acest proces, au nevoie de o mulțime de deținuți, așa că, îi iau și fac experimente pe organele lor, pentru a vedea ce îl va ajuta pe dictator să trăiască pentru totdeauna. Toată ziua, medicii studiază cum îl pot face nemuritor pe dictator”, a explicat Yeonmi Park.

Cine este Yeonmi Park

Yeonmi Park a fugit din Coreea de Nord în anul 2007 și a ajuns în Coreea de Sud în anul 2009, după ce a fost vândută, conform Wikipedia, traficanților de carne vie din China. Aceasta lucrează ca avocat și reprezintă victimele traficului de persoane din China, în timp ce promovează drepturile omului în întreaga lume, în special în Coreea de Nord.

Femeia a fost nevoită să fugă din Coreea de Nord în momentul în care unul dintre membrii familiei sale a făcut o greșeală atât de mare, încât tatăl său, pentru a-și întreține familia, a fost nevoit să devină practice comerțul ilegal.

Drept pedeapsă, a fost trimis într-un lagăr de muncă, unde oamenii și-au pierdut viața din cauza epuizării și a foametei. Yeonmi și mama ei au traversat granița cu China, ajutate fiind de traficanții de carne vie, dar sora mai mare a acesteia a dispărut, presupunând că a murit.

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni