• PRO TV
  • Andreea Bănică a aflat că suferă de o afecțiune mai puțin comună: „Nu-mi place să văd acea…”. Artista ar putea lua în considerare o intervenție chirurgicală

Andreea Bănică a aflat că suferă de o afecțiune mai puțin comună: „Nu-mi place să văd acea…”. Artista ar putea lua în considerare o intervenție chirurgicală

Andreea Bănică a aflat că suferă de o afecțiune mai puțin comună: „Nu-mi place să văd acea…”. Artista ar putea lua în considerare o intervenție chirurgicală

Andreea Bănică a aflat că suferă de o afecțiune mai puțin comună, în momentul în care, încercând să scape de grăsimea de pe burtă, nu reușea să obțină rezultatul dorit.

Gallery

Andreea Bănică nu a scăpat nici ea de una dintre afecțiunile cu care se confruntă femeile care au născut. În încercarea de a slabi și de a elimina grăsimea în exces de pe burtă, a aflat ceva ce nu știa până acum.

Andreea Bănică suferă de o afecțiune mai puțin comună

Afecțiune cu care artista se confruntă se regăsește și la alte femei care au rămas însărcinate, într-un anumit procentaj. Aceasta a recunoscut totul în mediul online, fiind foarte transparentă în ceea ce privește problemele cu care se confruntă.

Mai exact, Andreea Bănică suferă de diastază abdominală, o afecțiune care are mai multe simptome deranjante. După ce a încercat, o bună perioadă de vreme, să mănânce sănătos, să facă sport, pentru a arăta cât mai bine, tot nu a văzut rezultate, motiv pentru care, a mers direct la medic.

Odată ajunsă în cabinetul specialistului, acesta a primit recomandarea de a face o ecografie a părților mor și, atunci, a aflat ce problemă are. Momentan, femeia de afaceri nu ia în calcul intervenția chirurgicală, deoarece problema nu este înaintată, dar, dacă se va agrava, cel mai probabil, va ajunge și în acel punct.

„În urma acesteia (n.r. a ecografiei), a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță, însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând”, a povestit aceasta, în mediul online.

Andreea Bănică, răsfățată de soțul ei

Recent, Andreea Bănică le-a arătat celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cel mai nou cadou primit din partea soțul ei, Lucian Mitrea. Aceasta și-a dorit foarte mult un scuter, iar soțul ei i-a îndeplinit dorința.

Pentru acest lucru, manager-ul Andreei a trebuit să scoată din buzunar suma de aproximativ 5.000 de euro, dar nimic nu contează mai mult pentru el decât fericirea familiei sale.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni