• PRO TV
  • Puya a fost jefuit! Ce i-au luat hoții din curte și cum a reacționat artistul: „Fraiere!”

Puya a fost jefuit! Ce i-au luat hoții din curte și cum a reacționat artistul: „Fraiere!”

Puya a fost jefuit! Ce i-au luat hoții din curte și cum a reacționat artistul: „Fraiere!”

Rapperul Puya a ajuns ținta hoților! În urmă cu puțin timp, un individ a intrat prin efracție în curtea sa, dar nu a dat lovitura așa cum se aștepta! Iată ce mesaj i-a transmis cântărețul în spațiul public!

Gallery

Puya, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, a fost de curând jefuit! După ce și-a construit o vilă superbă, cu două etaje, în cartierul copilăriei sale,  Sălăjan, hoții au început să îi dea târcoale.

De data aceasta, un individ a intrat în curtea artistului și i-a furat bicicleta, crezând că a dat lovitura. S-a înșelat amarnic! Puya a transmis, ulterior, un mesaj pe rețelele de socializare, făcând glume pe seama celui care a comis fapta. Se pare că bicicleta artistului nu valora mai mult de 300 de lei.

„Pentru prostul care mi-a furat bicileta din curte aseară...Mai mult de 300 de ron nu iei pe ea, fraiere! Interesează-te! Las-o aici înapoi mai bine! Acum e și greu să o vinzi!”, a scris rapperului pe InstaStory.

Câte proprietăți deține Puya

Pe lângă marea sa iubire, muzica, rapperul Puya mai are o pasiune arzătoare: cea de a construi și renova case în stil tradițional.

În cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, Puya a dezvăluit că a achiziționat mai multe proprietăți de-a lungul timpului, iar acum își dorește să le reabiliteze în stil tradițional. Fie că sunt din lut sau din lemn de stejar, artistul vrea să știe că are unde să se relaxeze în adevăratul sens al cuvntului atunci când se satură de agitația din București.

„Mi-am făcut casă la Cernica, în regim propriu, cum am putut, apoi am vândut-o. După aceea, mi-am făcut o casă mare pe pământ, în București, în Sălăjan, o vilă. M-am dus apoi la țară și am făcut o casă de lut, că am început să mă pricep.

M-am mai dus, recent, și la Hunedoara și mi-am mai luat o casă de lemn. E o zonă acolo de case de semi-părăsite. E o casă din lemn de stejar foarte frumoasă, pe care vreau să o iau de acolo și să o mut, undeva mai aproape de București, dar vreau să păstrez lemnul ăla că nu mai găsești așa ceva”, a spus, printre altele, cântărețul, potrivit sursei menționate anterior.

Foto: Puya/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni