• PRO TV
  • Ups, a durut! Gerard Pique a căzut de pe o scenă în timpul unui eveniment. Reacția fanilor: „Shakira e cu factura, Pique e cu fractura”

Ups, a durut! Gerard Pique a căzut de pe o scenă în timpul unui eveniment. Reacția fanilor: „Shakira e cu factura, Pique e cu fractura”

Ups, a durut! Gerard Pique a căzut de pe o scenă în timpul unui eveniment. Reacția fanilor: „Shakira e cu factura, Pique e cu fractura”

Gerard Pique a ajuns iar ținta ironiilor pe internet, după ce a avut parte de un moment stânjenitor la evenimentul de lansare al turneului Kings League Americas 7-on-7, competiție pe care o patronează.

Gallery

Turneul de fotbal a început la Barcelona în 2022, iar acum a ajuns pe continentul american. Evenimentul de promovare a competiției patronate de fostul internațional spaniol a avut loc într-un club din Mexic, iar fanii s-au strâns să-l vadă pe Pique. Printre ei, și un puști care flutura de zor un tricou cu numele fostului star de la Barcelona.

Gerard Pique s-a îndreptat spre partea laterală a scenei pentru a-i saluta pe fanii prezenți la eveniment și pentru a-i da puștiului un autograf. Nu a mai ajuns însă la destinație.

Pique, care părea să asculte un mesaj vocal pe telefon, a dispărut brusc din peisaj. Fostul fotbalist în vârstă de 36 de ani nu a observat că scena se termină și a căzut de la doi metri, potrivit TMZ. Din fericire, Pique nu s-a accidentat, însă n-a scăpat de ironiile internauților.

Ulterior, fostul partener al Shakirei a intrat pe X, fostul Twitter, pentru a glumi că a fost un „truc magic”.

Momentul cu căzătura lui Pique e viral pe rețelele de socializare, iar internauții s-au întrecut în comentarii.

@s4daves It was Shakira!? No injury and kept signings jerseys #pique #piqueyshakira #futbol #soccer #soccertiktok #kingsleague ♬ Pique se cayó Mario br - S4Daves

„Emil Boc al lor!”, a glumit un internaut, amintind de momentul în care Emil Boc a căzut de la doi metri, atunci când a intrat în platou, în emisiunea regretatului Andrei Gheorghe.

„Copilul era trimis de Shakira”, „Cartonaș roșu pentru podea!”, „Nu-mi pot imagina reacția Shakirei”, „Chiar merita asta!”, „Universul își face treaba”, „Se numește Karma”, „Urmează un nou hit marca Shakira”, „Pique a luat-o pe urmele lui Joe Biden”, „Shakira a angajat un lunetist”, „Shakira e cu factura, Pique e cu fractura”, „L-a ridicat cineva de pe jos?”, „Dacă nu o respecți pe regina scenei, nu te aștepta ca scena să te respecte pe tine”, „Păpușa voodoo a Shakirei și-a făcut treaba!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii de la clipul viral pe TikTok.

Shakira și Pique s-au despărțit anul trecut, după 11 ani de relație. Fostul fotbalist a fost acuzat că a înșelat-o pe artistă cu Clara Chia Marti, o tânăra care lucra în cadrul companiei lui. De altfel, cei doi formează un cuplu și-n prezent.

Fotografii: capturi TikTok

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni