• PRO TV
  • Cine era femeia care a murit după ce o contabilă a căzut peste ea, aruncându-se de la etajul cinci

Cine era femeia care a murit după ce o contabilă a căzut peste ea, aruncându-se de la etajul cinci

Cine era femeia care a murit după ce o contabilă a căzut peste ea, aruncându-se de la etajul cinci

Femeia care a murit la spital, după ce a fost strivită de o contabilă sinucigașă, avea 60 de ani și locuia în blocul lângă care s-a produs tragedia. Ileana Cristea era economistă și se ducea la serviciu. Familia și colegii sunt devastați de pierderea ei.

Potrivit unor surse din poliție, contabila de 43 de ani ajunsese de puțin timp la serviciu, apucase să lucreze ceva la calculator, după care a ieșit pe terasă și s-a aruncat. Colegele ei erau într-o altă încăpere, informează stirileprotv.ro. Ea a rămas în viață. Polițiștii au schimbat încadrarea juridică pentru autoare. Din vătămare corporală din culpă, ea este acuzată de omor cu intenție indirectă, și riscă să facă între 10 și 20 de ani de închisoare. 

Ileana Cristea era economistă și locuia pe același etaj unde lucra și contabila care a vrut să se sinucidă. Femeia era angajată de 20 de ani la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, potrivit realitatea.net.

Gallery

Ea mai avea puțin până la pensie și visa să-și crească nepoții. În ziua fatidică, se îndrepta spre stația de autobuz pentru a pleca la serviciu. Medicii au operat-o mai bine de 5 ore, însă rănile i-au fost fatale. Ileana Cristea a lăsat în urmă un soț și două fiice. Colegilor încă nu le vine să creadă cele întâmplate. Familia vrea să ceară despăgubiri.

Contabila ar suferi de depresiei. Din cauza șocului, ea nu a fost audiată după tragedie și este posibil ca aceasta să fie internată într-o clinică de psihiatrie. 

Sursă foto: Facebook/Ileana Cristea

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni