• PRO TV
  • Ce fac Antonia și Alex Velea noaptea, după ce adorm copiii. Vedeta a spus totul într-un podcast

Ce fac Antonia și Alex Velea noaptea, după ce adorm copiii. Vedeta a spus totul într-un podcast

Ce fac Antonia și Alex Velea noaptea, după ce adorm copiii. Vedeta a spus totul într-un podcast

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc, cei doi fiind apreciați de publicul larg atât datorită personalității lor, cât și grație sincerității de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

Gallery

​Antonia este, de departe, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. Aceasta formează un cuplu cu Alex Velea, artistul care a făcut senzație cu muzica lui de-a lungul anilor. Cei doi, deși sunt mereu în atenția presei, nu se sfiesc să își arate adevărata personalitate. 

Recent, frumoasa vedetă a fost invitată la podcastul „BADASSMOM”, moderat de Giulia Anghelescu. În cadrul discuției, după ce a vorbit despre copilăria sa și despre mutarea în SUA, artista a dezvăluit ce face cu iubitul ei, după ce Achim, Dominic și Maya se pun la somn. 

Deși muți se așteptau ca Antonia să povestească despre momentele intime cu Velea, se pare că cei doi se joacă „Mortal Kombat”.

„Uneori mă duc la frigider și mănânc. Depinde, încerc să nu mănânc prostii. Să avem limite, știi? Și mă duc să mănânc ceva dulce sau…

Mă duc, mă pun pe canapea cu Alexandru. Jucăm Injustice și Mortal Kombat. Iese sânge, craniu, totul (n. red.: explică niște scene de la Mortal Kombat)”, a dezvăluit Antonia.

Sursă foto: Antonia/Instagram, Alex Velea/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni