• PRO TV
  • Anna Lesko: "Eu nu a trebuit sa fac un copil ca sa-l tin pe Irinel noua ani langa mine" VIDEO

Anna Lesko: "Eu nu a trebuit sa fac un copil ca sa-l tin pe Irinel noua ani langa mine" VIDEO

Anna Lesko: "Eu nu a trebuit sa fac un copil ca sa-l tin pe Irinel noua ani langa mine" VIDEO

Invitata in emisiunea "Happy Hour" din 27 mai, Anna Lesko a aparut cu o noua coafura si intr-o rochita foarte sexy si a vorbit despre relatia ei cu Irinel, care a durat noua ani de zile, despre faptul ca atunci cand faci un copil trebuie sa iti asumi niste responsabilitati, nu sa te duci sa divortezi pur si simplu, asa cum a procedat Monica, iar in final si-a lansat piesa "Get it".

"Monica este o fata tanara, care infloreste, care este la inceput de drum. Probabil, a facut prea devreme acest copil. Eu nu a trebuit sa il tin pe Irinel langa mine. Nu a trebuit sa fac un copil ca sa il tin pe acest barbat langa mine noua ani de zile", a spus Anna Lesko gandindu-se la situatia ingrata in care se afla barbatul pe care l-a cunoscut pe cand avea 17 ani si jumatate si alaturi de cale a trait numeroase momente frumoase.

"El e foarte destept, smecher, stie sa curteze. Eu infloream langa Irinel, eu ma formam, nu ma interesau actele" , a mai spus Anna despre barbatul alaturi de care s-a format, a facut o facultate, s-a apucat de pictura, a cantat.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni