• PRO TV
  • Irinel Columbeanu: "Am iubit-o foarte mult pe Monica!" Vezi ce sms a primit Iri la Happy Hour!

Irinel Columbeanu: "Am iubit-o foarte mult pe Monica!" Vezi ce sms a primit Iri la Happy Hour!

Irinel Columbeanu: "Am iubit-o foarte mult pe Monica!" <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi ce sms a primit Iri la Happy Hour!</span>

Monica Columbeanu, de la o fiinta luminoasa la o fiinta toxica, acesta a fost subiectul dezbatut de Irinel Columbeanu, care a sustinut in editia de miercuri, 18 mai, a emisiunii "Happy Hour", ca "am fost ajutat sa se faca aceasta iluminare de catre mama ei”.

Am realizat intr-o singura noapte ca relatia dintre mama si fiica este de natura toxica, toxic inseamna agresiv fizic si psihic”, a spus la "Happy Hour" Irinel, care a sustinut ca a avut aceasta revelatie in noaptea de 22 spre 23 decembrie 2010, cand soacra lui i-a facut niste destainuiri.

“Trebuie sa va spun niste lucruri de care trebuie neaparat sa luati cunostinta”, i-ar fi spus mama Monicai, pe care nu a inregistrat-o initial. “Nu eram pregatit sa inregistrez, pentru ca nu am acest obicei”. Am reluat discutia, nici nu era greu, femeia abia astepta sa vorbeasca”.

Am stat in casa cu femeia aceea, dar femeia aceea este o mare actrita. Nu cred ca a jucat tot timpul teatru”, a marturisit Irinel.

“Modul miselesc de a divorta m-a luat prin surprindere”, sustine Columbeanu, care plecase la Cluj si a aflat din presa de scandal ca Monica a introdus actiunea de divort.

Irinel Columbeanu sustine ca nu a vazut ca Monica ar fi batut-o pe Irina. “Fetita n-a venit sa imi spuna ca o bate mami, decat dupa sase luni de absenta cand a venit sa imi arate niste vanatai sis a imi spuna ca o bate mami”.

La capitolul cluburi, si-a depasit profesorul, iesea foarte des, venea dimineata. Eu nu ma sarutam cu barbate prin cluburi cum se saruta ea cu femei prin cluburi”, a dezvaluit Columbeanu.

In ceea ce priveste sentimentele lui de acum fata de Monica, Irinel spune ca nu o mai iubeste, dar ca a iubit-o foarte mult, ca ea este femeia alaturi de care credea ca isi va petrece toata viata. Acum, “Simt ca este un sentiment potrivit pentru ca este mama fetitei noastre”,  spune Irinel Columbeanu.

In timpul emisiunii, Irinel a primit un sms de la Monica: "Vii la Irina in seara asta?”.

“Ma intalnesc cu dansa cu mare placere, dar nu intre patru pereti”, a precizat Irinel Columbeanu care se teme sa nu i se intinda o capcana, mai ales de catre avocatul ei, Dojana.

Irinel nu crede ca Irina ii va reprosa peste ani ca a spus despre mama ei ca este toxica.

“Am fost astazi la gradinita si am constatat un lucru extraordinar de oribil pe care vreau sa il semnalez. M-am dus la Irina si i-am spus sa vina sa o strang in brate, insa ea nu a vrut, deoarece i-a spus mama si bunica ca eu sunt bolnav", a spus Irinel, care a adaugat "Imi vine sa plang! Lasati copilul asta in pace!"

Irinel ii recomanda Monicai sa se supuna unui control tbc, din cauza ca tatal ei, ajutat cu o casa de stapanul de la Izvorani, este diagnosticat cu aceasta boala si internat la spital.

Instigat de Maruta, Columbeanu si-a amintit ca ultima data s-a pupat cu Monica pe 4 octombrie 2010.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni