• PRO TV
  • Amalia Ursu, prima apariție în costum de baie după nașterea gemenilor. Soția lui Vasilică Ceterașu, imagini superbe din Maldive

Amalia Ursu, prima apariție în costum de baie după nașterea gemenilor. Soția lui Vasilică Ceterașu, imagini superbe din Maldive

Amalia Ursu, prima apariție în costum de baie după nașterea gemenilor. Soția lui  Vasilică Ceterașu, imagini superbe din Maldive

Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu au plecat în vacanță împreună cu fiica lor mai mare, Selena. Familia de artiști a ales o destinație exotică, preferată de multe vedete - Maldive. Cântăreața s-a bucurat de peisajele superbe și a pozat în costum de baie pe plajele cu nisip alb.

Amalia Ursu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din Maramureș. Soția lui Vasilică Ceterașu este o mămică împlinită, cu trei copii. În luna martie a acestui an, ea a adus pe lume doi băieți gemeni, pe Kevin Vasile și Thiago Ioan. Astfel, fiica mai mare, Selena, are acum doi parteneri de joacă, pe care i-a așteptat foarte mult. 

Pe 11 noiembrie, micuții împlinesc nouă luni. Toată familia este topită după ei. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Gallery

Chiar dacă bebelușii au nevoie acum de foarte multă atenție și grijă, Amalia și Vasilică nu-și concentrează atenția doar asupra lor. Ei încercă să petreacă și timp de calitate cu fiica lor Selena. Spre exemplu, la sfârșitul lunii septembrie, au fost împreună într-o vacanță pe insula Zakyntos din Grecia, iar la început de noiembrie au plecat în Maldive. Mama și fiica au profitat din plin de peisajele exotice și au făcut fotografii superbe la plajă. Amalia Ursu este într-o formă perfectă după nașterea gemenilor. Cântăreața a făcut și un filmuleț amuzant pentru TikTok, întitulat „Când vrea soția silicoane!”

@amaliaursu01 Cand vrea sotia silicoane!??@photography ? #amuzant #comic #fyp #amaliaursu #vasilicaceterasu #viral #couple #romania #fouryou #pentruvoi #familie ♬ sunet original - Amalia Ursu & Ceterașu???

Sursă  foto: Instagram/ Amalia Ursu 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni