• PRO TV
  • Elena Lasconi, prima reacție după ce a fost atacată virulent de propria fiică: „Aceste trei zile au fost cele mai grele și dureroase din viața mea”

Elena Lasconi, prima reacție după ce a fost atacată virulent de propria fiică: „Aceste trei zile au fost cele mai grele și dureroase din viața mea”

Elena Lasconi, prima reacție după ce a fost atacată virulent de propria fiică: „Aceste trei zile au fost cele mai grele și dureroase din viața mea”

Elena Lasconi a avut o primă reacție după ce a fost atacată virulent de propria fiică. Oana și-a acuzat mama de homofobie, după ce membra USR a dezvăluit că a votat „Da” la referendumul pentru familie din 2018.

Gallery

​Anticapitalistă convinsă și susținătoare a comunității LGBTQ, Oana Lasconi a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care și-a criticat mama și a spus că este „șocată și dezgustată” de alegerea acesteia.

În urma scandalului iscat în social media, Elena Lasconi a fost scoasă de pe listele europarlamentare. Mai mult, europarlametarul USR Vlad Gheorghe l-a criticat pe Cătălin Drulă, președintele partidului USR, pentru „haosul” din interiorul partidului. Politicianul consideră că cineva ar trebui să demisioneze din partid.

Potrivit aktual24.ro, Elena Lasconi a transmis pe un grup intern online din USR un mesaj în care le-a cerut iertare colegilor care s-au simțit dezamăgiți de declarațiile ei și a vorbit despre relația mama-fiică.

„Aceste trei zile au fost cele mai grele și dureroase din viața mea. M-am așteptat la orice mai puțin la faza cu Oana. Pur și simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linsajul de care are ea parte zilele acestea și cine știe câte de acum înainte și la cât suferă întreaga mea familie.

Înainte de funcții, care vin și pleacă, fiica mea este și va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Așa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în brațe. Ce se întamplă acum nu e o PROBLEMĂ atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea și știu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta. Folosesc această cale de comunicare în primul rând pentru a vă cere iertare vouă, colegilor care s-au simțit dezamăgiți de declarațiile mele din ultimele interviuri și îmi doresc din toata inima să întelegeți că a rani pe cineva prin cuvintele folosite este ceva ce nu încape niciodată în sufletul meu, iar dacă asta s-a întâmplat vă rog în consecință să mă iertați!”, a scris Elena Lasconi.

Primarul USR din Câmpulung Muscel le-a mulțumit colegilor care i-au trimis mesaje de susținere.

Analizați cu precauție tot ce vedeți și auziți săptămâna asta în spațiul public. Eu nu mint și nu am intrat în politică ca să mă fandosesc. Tot în aceste zile am primit oferte: ‘cap de lista’ te miri pe unde de la aproape toate partidele. (de unele nici nu auzisem). (…) V-am spus, cred, de fiecare dată când ne-am vazut. Nu contează ce trâmbițează unii si altii despre procentele pe care le avem, sondaje etc. dacă muncim cu entuziasm pentru crezul nostru. E o binecuvântare că suntem diferiti, dar cu toții avem aceeași Românie în inimă. Vă mulțumesc! Încredere! Elena Lasconi”, și-a încheiat Elena Lasconi mesajul.

Fotografii: Facebook/ Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni