• PRO TV
  • Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi: „Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi: „Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi: „Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”

După ce a captat atenția întregii țări cu reacția acidă la adresa propriei mame, fiica Elenei Lasconi anunță că vrea să fie și mai vocală „în direcția unei schimbări reale”. Oana Lasconi a răspuns criticilor venite din mediul online cu un mesaj care îndeamnă la acțiune.

Gallery

Oana Lasconi îi sancționează pe toți cei care au criticat-o în mediul online, după ce tânăra de 31 de ani s-a dezis de mama ei, Elena Lasconi. Fiica primăriței din Câmpulung Muscel a anunțat că nu vrea să fie populară, dar că se simte datoare să pornească o luptă „pentru dreptate cu orice cost”.

Am fost războinic de tastatură mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemărginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop.

Nu am o diplomă, așa cum multe publicații țin să menționeze, însă am o dorință de a lupta pentru dreptate cu orice cost.

Nu vreau să fiu populară, vreau să văd progres. M-am săturat. Nu mai pot să tac. Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”, a scris Oana Lasconi la story, fără a lămuri audiența dacă demersul său e unul politic.

Elena Lasconi a fost atacată virulent de propria fiică, după ce a recunoscut, într-o emisiune TV, că a votat pentru familia tradițională la Referendumul Coaliției pentru familie din 2018.

Sunt absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat DA, la referendumul Coaliției pentru familie, pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie. Nu pot să descriu durerea pe care o simt, nu numai ca fiică a ei, însă și ca un membru al acelei comunități. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu îmi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă”, a spus tânăra pe Instagram, adăugând că „nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere, din acest moment”.

Oana Lasconi trăiește la Paris, unde se întreține singură, conform propriilor sale declarații. Elena Lasconi nu a comentat reacția fiicei ei, însă a reacționat pe Facebook după ce USR i-a cerut să se retragă din cursa pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

Fotografii: Facebook Elena Lasconi/@theonlyoana

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni