• PRO TV
  • Cu ce se ocupă fiica Elenei Lasconi. Oana Lasconi trăiește la Paris

Cu ce se ocupă fiica Elenei Lasconi. Oana Lasconi trăiește la Paris

Cu ce se ocupă fiica Elenei Lasconi. Oana Lasconi trăiește la Paris

Unica fiică a Elenei Lasconi, Oana, are 31 de ani și e stabilită de 7 ani la Paris. Tânăra a generat un scandal monstru în mediul online, iar acum a simțit nevoia să se apere de reacțiile negative venite din partea internauților.

Gallery

Anticapitalistă convinsă și susținătoare a comunității LGBTQ, Oana Lasconi a atacat-o virulent pe mama ei pentru afirmațiile sale referitoare la familia tradițională. Într-o serie de mesaje postate pe rețelele sociale, fiica ELenei Lasconi a răspuns celor mai aspre critici venite din partea internauților care nu au fost de acord cu ea.

Familia tradițională poate fi susținută fără îngrădirea drepturilor altora”; „Să schimbi constituția de la între soți la între un bărbat și o femeie este cea mai clară dovadă de homofobie. Această propunere miroase a stat autoritaro-ortodoxo-Putinist și nicidecum a stat liber sau laic”.

Cum a ajuns Oana Lasconi la Paris

Fiica Elenei Lasconi recunoștea, în 2018, că nu a terminat nicio facultate, deși începuse trei - Facultatea de Știinte Politice, Facultatea de Drept și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în literatura rusă. Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Oana Lasconi a explicat de ce nu a insistat să termine niciuna dintre ele.

Nu mi s-a părut foarte important să închei niciuna dintre ele, chiar dacă domeniile în sine încă îmi plac foarte mult. Rusa e o limbă superbă, mi se pare că sună foarte frumos și asta m-a atras la ea, pe lângă faptul că citeam Ilf și Petrov la vremea respectivă și mi-ar fi plăcut să înțeleg genul ăsta de umor în original. Ideal, aș citi totul în original, însă nu mă văd străduindu-mă prea tare cu limba greacă, de exemplu.

Am învățat alfabetul chirilic, niște construcții simple, de una singură, și m-am gândit că ar fi bine să am o diplomă, dacă tot plănuiam să fac asta. Nu mi-a luat mult să-mi dau seama că diploma nu a fost necesară, la fel cum am procedat și cu celelalte facultăți”, spunea atuci tânăra.

Oana Lasconi este pasionată de gaming și s-a mutat la Paris în urmă cu 7 ani. În capitala Franței s-a dedicat întru totul pasiunii sale, din care își câștigă existența. „M-am mutat la Paris pe propriile puteri și am muncit peste 10 ani pentru fiecare ban din cont”, a scris tânăra pe Instagram.

Unul dintre proiectele sale de suflet este Weekly Ops with Kandly, emisiunea online dedicată fanilor jocului „World of Tanks”.

Într-o postare pe Facebook, Elena Lasconi se declara mândră de reușitele fiicei ei:

Numai mamă să nu fii! Am ajuns să o trăiesc și pe asta. Oana Lasconi, sufletul meu, a plecat la Paris pe termen nedeterminat. Şi-a găsit un job într-un domeniu pe care cu greu îl înţeleg: gaming. Ştiu că va fi bine, dar tot nu reuşesc să mă obişnuiesc cu vremurile pe care le trăim. Copiii noştri sunt cetăţeni români doar pe hârtie, iar casa lor poate fi everywhere. Să fii fericită, draga mea! Te iubeşte mamush!”.

Fotografii: Facebook Elena Lasconi/@theonlyoana

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni