• PRO TV
  • Armani beauty – simplitate, eleganță naturală și autenticitate, reflectate în mod responsabil

Armani beauty – simplitate, eleganță naturală și autenticitate, reflectate în mod responsabil

Armani beauty – simplitate, eleganță naturală și autenticitate, reflectate în mod responsabil

De mai bine de 20 de ani, Armani beauty a creat produse de machiaj cu texturi unice și parfumuri cu ingrediente procurate în mod responsabil. Inspirată de oameni autentici și de nevoile lor, linia de produse de machiaj a fost creată să intensifice frumusețea naturală, pe care mai de grabă o dezvăluie, decât să o ascundă, fiind recunoscută pentru mai multe produse iconice, precum: fondurile de ten Luminous Silk și Power Fabric, mascara Eyes to Kill, fardurile de pleoape Eye Tint, rujurile lichide Lip Maestro și Lip Maestro Satin, dar și Lip Power. Brandul cuprinde colecții de parfumuri masculine și feminine, printre care se regăsesc colecțiile emblematice: Acqua Di Giò, Armani Code, Sì și My Way, precum și colecția de parfumuri haute couture Armani / Privé.

​Toți ambasatorii brandului reiterează versiunea supremă a frumuseții: actorii Cate Blanchett, Regé-Jean Page, Tessa Thompson, Sydney Sweeney, Sadie Sink, Jackson Yee, Adria Arjona, și Greta Ferro, prin viziunea cărora  Armani beauty celebrează lumea cinematografică, dar și artista K-pop Hanni și modelele Barbara Palvin și Madisin Rian.

Black Friday: O ediție de beauty couture

Pentru încă un an special, Armani beauty celebrează Black Friday într-un mod unic, oferind o experiență exclusivă și, totodată, elevând arta frumuseții.

Un brand emblematic ce s-a născut în orașul Milano din Italia, a cărui poveste se reflectă în toate creațiile pe care designerul Giorgio Armani le concepe. Având ca viziune stilul milanez rafinat, inspirat din orașul de suflet al designerului, Milano, Giorgio Armani susține faptul că acest oraș magnific permite fiecărui om să se exprime în moduri proprii, respectând totodată opiniile fiecăruia dintre noi. Resimțiți toată această atmosferă italiană în magazinele partenere unde experții Armani beauty vă vor purta într-o călătorie memorabilă prin acest loc magnific, descoperind povestea fiecărui produs de beauty atemporal creat de designer.

Creațiile lui Giorgio Armani intensifică calitățile unice pe care fiecare persoană le are, dezvăluind frumusețea interioară. Toate creațiile sale au la baza două caracteristici remarcabile: eleganță și rafinament, reflectate prin principii, naturalețe, grație și esență.

”Atât în fashion cât și în beauty, filosofia mea rămâne neschimbată. Cred în eleganță și în calitate.”

Un țel important al designerului este de a face femeile să se simtă cele mai frumoase, într-un mod natural, simplu. Totodată, acesta își propune să dezvăluie frumusețea interioară a fiecăruia dintre noi prin crearea celor mai rafinate produse, ce intensifică subtil, dar eficient caracteristicile fiecăruia, fără să interfereze cu propria individualitate: nuanțe de nude luminoase, nuanțe minerale, parfumuri atemporale derivate din natură.

​Armani beauty x TIFF: O continuă celebrare a cinematografiei

În această vară Armani Beauty a anunțat parteneriatul cu Festivalul Internațional de Film Transilvania, unde brandul a oferit lookuri demne de covorul roșu personalităților din lumea cinematografică, VIPs, presă și juriului TIFF în perioada 16-17 iunie 2023, cu emblematicele produse de machiaj și parfumerie Armani. Fondul de ten LUMINOUS SILK și rujul LIP POWER au fost în lumina reflectoarelor la festival, atât pe covorul roșu cât și în afara lui.

​De asemenea, trăsăturile unice ale ochilor invitaților au fost accentuate de Eyes To Kill Stellar iar în final, un touch elegant de Sì Passione Éclat a comemorat serile, creând amintiri unice.

Colaborarea Armani Beauty cu Festivalul Internațional de Film Transilvania continuă să intensifice relația pe care brandul o are cu lumea cinematografică si adauga Romania alaturi de Italia, Franta, Spania si Germania, pe harta festivalurilor de film unde Armani beauty este partener.

CREATE SĂ DUREZE

Angajamentul de durabilitate al brandului Giorgio Armani Beauty cuprinde o întreagă serie de inițiative, incluzând formate reîncărcabile, utilizarea materialelor reutilizabile și ambalaje realizate din plastic reciclat PCR și sticlă. Această strategie durabilă este infuzată încă din primele stagii ale fiecărui proiect până când acesta ajunge să prindă viață. 

“Îmi plac lucrurile care rezistă de-a lungul timpului”

Vă invităm în magazinele partenere pentru a descoperi magia brandului milanez Giorgio Armani Beauty, lăsându-vă purtați de acordurile legendare ale parfumurilor și de texturile fine ale produselor de machiaj.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni