• PRO TV
  • Scandal în familia regală. Prințul moștenitor, surprins de paparazzi după ce și-a petrecut noaptea cu amanta la Madrid

Scandal în familia regală. Prințul moștenitor, surprins de paparazzi după ce și-a petrecut noaptea cu amanta la Madrid

Scandal în familia regală. Prințul moștenitor, surprins de paparazzi după ce și-a petrecut noaptea cu amanta la Madrid

Familia regală daneză se află în centrul atenției după ce Prințul Frederick, moștenitorul coroanei, care este căsătorit cu Prințesa Mary, a fost surprins la Madrid în compania unei actrițe mexicane, Genoveva Casanova.

Gallery

Casanova, care trăiește în Spania, a fost surprinsă de fotografii publicației Lecturas plimbându-se prin Madrid alături de Frederick. Aceeași publicație consemnează faptul că cei doi și-a petrecut seara în oraș, iar prințul a rămas peste noapte în apartamentul lui Casanova.

”Neg categoric orice zvon care sugerează o relație amoroasă între prințul Frederick și mine. Orice afirmație în acest sens nu numai că este complet neadevărată, dar interpretează faptele într-o manieră vicioasă”, a declarat Genoveva Casanova pentru publicația Hola.

Prințul Frederick și Casanova au vizitat expoziția de la Muzeul Național Thyssen-Bornemisza înainte de a lua cina la El Corral de la Moreria, un restaurant cu stele Michelin, târziu în noapte, scrie și Daily Mail.

Familia regală daneză nu a făcut niciun comentariu oficial, iar Frederick și Mary au fost fotografiați împreună în timpul unui angajament regal, la Copenhaga, alături de Regele Felipe VI și de Regina Letizia. Pentru a-și arăta sprijinul discret pentru soțul ei, Prințesa Mary a purtat la gât un lanț pe care era un pandativ în forma literei ”F”.

Frederick și Mary sunt căsătoriți din anul 2004 și au împreună patru copii.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni