• PRO TV
  • De ce nu va merge Cătălin Botezatu la Survivor România. Designerul a spus clar motivul: „Nu am cum”

De ce nu va merge Cătălin Botezatu la Survivor România. Designerul a spus clar motivul: „Nu am cum”

De ce nu va merge Cătălin Botezatu la Survivor România. Designerul a spus clar motivul: „Nu am cum”

Cătălin Botezatu a fost întrebat în cadrul unui interviu dacă ar participa la show-ul fenomen Survivor România. Acesta, deși adoră formatul și echipa de producție, preferă să stea departe de astfel de aventuri din cauza unor probleme de sănătate.

Gallery

​Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă din România. Acesta s-a făcut remarcat atât datorită obiectelor sale vestimentare, cât și grație personalității puternice, de care a dat dovadă în toate emisiunile TV la care a participat. 

Recent, acesta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, iar fanii s-au întrebat unde îl vor revedea, pe micile ecran. Cu toate că mulți visează să îl revadă la TV, Cătălin Botezatu a dezvăluit că nu va participa, în viitorul apropiat, la niciun show.

Ce spune Cătălin Botezatu despre participarea la Survivor România

Cătălin Botezatu a oferit zilele trecute un interviu în cadrul căruia, printre altele, a fost întrebat dacă ar participa la Survivor România. Designerul vestimentar nu a stat prea mult pe gânduri și a dezvăluit că, deși apreciază formatul emisiunii TV, nu ar putea participa din cauza unor probleme de sănătate:

„M-au sunat toți, îți dai seama! Dar din cauza problemelor de sănătate n-am cum să mă duc. M-aș fi dus cu mare drag la toate, doar așa să văd dacă sunt în stare sau să fac caterincă. Dar n-am cum și nu pot. Absolut toate show-urile astea - „Survivor”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, m-aș fi dus cu mare drag pentru că e mișto.

Sunt niște provocări faine, sunt niște emisiuni pe care chiar le urmăresc, pentru că am acolo tot felul de cunoștințe, prieteni, vedete, manechini, manechine. Dar nu-mi permite sănătatea. Dacă pentru mine fac o chestie, adică să mă lase din când în când să mă mai odihnesc, să îmi mai iau pastilele, mă duc!”, a spus Cătălin Botezatu pentru CANCAN.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni