• PRO TV
  • Ce îi sfătuiește Călin Donca să facă pe cei care nu au bani, dar care vor să facă un copil și să își întemeieze o familie: „Femeile pot spune…”

Ce îi sfătuiește Călin Donca să facă pe cei care nu au bani, dar care vor să facă un copil și să își întemeieze o familie: „Femeile pot spune…”

Ce îi sfătuiește Călin Donca să facă pe cei care nu au bani, dar care vor să facă un copil și să își întemeieze o familie: „Femeile pot spune…”

În urmă cu ceva timp, Călin Donca a abordat și un alt domeniu în ceea ce privește sfaturile pe care le-a oferit și a trecut de la cele antreprenoriale și financiare la cele de relație. Considerând că are suficientă experiență, omul de afaceri și-a exprimat punctul de vedere.

Gallery

Călin Donca a deschis un subiect sensibil, vorbind despre importanța banilor într-o relație. Milionarul din Brașov consideră că partea financiară este importantă, dar nu suficient cât se pună pe pauză evoluția unei relații.

Ce părere are Călin Donca despre relații și bani

Călin Donca a făcut milioane de euro din afacerea pe care o are și a reușit să le ofere soției și celor cinci copii pe care îi au un trai liniștit, lipsit de probleme, până în momentul în care a fost arestat la finalul lunii septembrie.

Înainte de acest incident, soțul Oriandei Donca i-a sfătuit pe oamenii care doresc să își facă o relație și să își întemeieze un copil să nu țină cont de situația financiară mai puțin favorabilă din acel moment, deoarece, dacă ambii parteneri vor munci, vor culege și roadele.

„Există o mulțime de persoane, mai ales bărbați care spun: «Îmi fac o relație» și, ulterior, «Eu nu sunt pregătit să fac un copil cu soția, că nu avem o stabilitate financiară» și, de multe ori, aceste persoane sunt văzute puțin prea bine, deoarece femeile pot spune «Da, uite ăsta e un bărbat serios. Atunci când o să-și permită, atunci o să-și facă o relație. Nu vrea să se poarte cu persoana de lângă el într-un mod mai puțin decât e posibil».

Și vreau să vă spun că am văzut foarte multe tipuri de relații, iar singurul mod în care poți să fii sigur la bine și la rău, că stă femeia lângă tine și bărbatul lângă femeie, că se poate și invers, este dacă pornești de la început alături de ea, atunci când nu ai bani. Atunci, dacă amândoi pun osul, în momentul în care ai crescut în relație, ești foarte puternic”, a spus Călin Donca, în urmă cu ceva vreme.

Ce face Orianda Donca de când a rămas singură cu cei cinci copii

În primele săptămâni de la incident, Orianda Donca a decis să păstreze tăcerea, fiind absentă în mediul online. În toată această perioadă, soția lui Călin Donca a primit mesaje atât de susținere, cât și mesaje prin care e ași soțul ei au fost criticați, dar a preferat ca aparițiile ei din mediul online să se concentreze pe mulțumiri și pe reîntregirea imaginii lui Călin Donca.

Mai mult decât atât, magistrații au decis ca aceasta să rămână în libertate, pentru a putea să aibă grijă de cei cinci copii, în continuare, așteptând ca problemele cu legea să se încheie, iar soțul ei să revină acasă.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Știrile ProTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni