• PRO TV
  • Matan Meir, managerul de producție al serialului „Fauda”, ucis în luptă în Gaza

Matan Meir, managerul de producție al serialului „Fauda”, ucis în luptă în Gaza

Matan Meir, managerul de producție al serialului „Fauda”, ucis în luptă în Gaza
Sursa: Lior Raz/Facebook

Echipa serialului israelian „Fauda” este în doliu, după ce Forțele de Apărare ale Israelului au confirmat decesul managerului de producție, Matan Meir. Ce mesaj au transmis colegii săi.

Matan Meir, membru al echipei de producție a serialului Fauda, a fost ucis în luptă în timpul războiului Hamas-Israel, au anunțat colegii săi pe rețelele sociale. Managerul de producție, în vârstă de 38 de ani, era rezervist în cadrul Forțelor de Apărare ale Israelului și a fost chemat la datorie când conflictul a început.

Conform presei din Israel, Meir și alți patru soldați și-au pierdut viețile după ce au fost prinși într-o ambuscadă a Hamas, lângă o moscheee din nordul Fâșiei Gaza.

Suntem absolut devastați să sanunțăm că unul dintre membrii familiei noastre Fauda, Matan Meir, a fost ucis în acțiune în Gaza”, a scris echipa serialului Fauda pe Instagram. „Matan a fost o parte integrantă a echipajului pentru toate cele 4 sezoane Fauda. Întreaga distribuție și echipa sunt complet zdrobite de această pierdere tragică. Dorim să transmitem condoleanțe familiei și prietenilor lui Matan. Odihnească-se in pace!”, a fost mesajul postat pe rețelele sociale.

Mai mulți membrii ai serialului s-au întors în armată după atacul infam al grupării Hamas, pentru a-și servi patria. Mobilizarea lor amintește de starul rock ucrainean Andrei Hlivniuc, rănit pe front în lupta împotriva Armatei ruse. El a renunțat la un turneu muzical în SUA pentru a se înrola în forțele de apărare.

Fauda, scenă din timpul filmărilor  |  FOTO:  Getty Images

Serialul Fauda, care a fost lansat în 2014, este inspirat din realitățile conflictului dintre Israel și gruparea teroristă Hamas. Eroul principal, Doron, un comandant al unității de combatere a terorismului Forțelor de Apărare ale Israelului, urmărește un agent al Hamas numit „Pantera”. Serialul are la bază experiențele proprii ale actorilor principali, Lior Raz și Avi Issacharoff, în timpul în care au servit Forțele de Apărare ale Israelului.

Fotografii: Getty Images/Lior Raz Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni