• PRO TV
  • Mihai Bobonete, despre peripețiile pe care le-a avut cu bona. Actorul a dezvăluit cum a prins-o pe cea care avea grijă de copil sub influența alcoolului: „Nu mai putea să vorbească”

Mihai Bobonete, despre peripețiile pe care le-a avut cu bona. Actorul a dezvăluit cum a prins-o pe cea care avea grijă de copil sub influența alcoolului: „Nu mai putea să vorbească”

Mihai Bobonete, despre peripețiile pe care le-a avut cu bona. Actorul a dezvăluit cum a prins-o pe cea care avea grijă de copil sub influența alcoolului: „Nu mai putea să vorbească”

De-a lungul timpului, Mihai Bobonete a trecut printr-o mulțime de experiențe cu bona copilului, de la furat de haine, la consum de alcool.

Gallery

Cum și-a dat seama Mihai Bobonete că bona copilului său consuma alcool la muncă

Recent, într-un podcast, Mihai Bobonete a povestit o situație fără precedent pe care a avut-o cu bona copilului, situație care i-a dat o sperietură zdravănă, întrucât era departe de casă și nu avea niciun control asupra lucrurilor.

După ce deveniseră părinți pentru prima dată, Mihai Bobonete și soția sa se hotărâseră să meargă într-o scurtă vacanță în Vama Veche și a lăsat copilul cu bona.

„Noi am avut bonă, Ioana o chema și când avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis să facem prima noastră ieșire la Vama Veche și să lăsăm bona cu copilul în weekendul ăla acasă. I-am explicat, i-am dat bani în plus și am plecat vineri la mare. Și na, am ajuns destul de târziu, pe la 21:00 și ne-am schimbat și noi de ieșit și am apucat să beau vreo două pahare. Pe la 21:30, când știam că e ora de băiță, am zis să o las să-și facă treaba și apoi să sun și eu să vă dacă copilul a adormit.”, a declarat Bobonete, în cadrul podcastului.

Odată ce seara s-a lăsat, actorul a sunat-o pe bonă pentru a se asigura că totul este în regulă, însă, spre surprinderea lui, când a răspuns la telefon, femeia avea o voce diferită și lega cu greu propozițiile. În acel moment, Mihai Bobonete și-a contactat fratele și l-a trimis să verifice situația.

„Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că „Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe Antena 1 la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește”. Și zic „Alo, dar copilul?”, „Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme”. Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă. Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo.”, a continuat actorul.

Mihai Bobonete a prins bona în timp ce fura haine

Deși a călcat strâmb, actorul i-a iertat greșeala bonei și i-a mai dat o șansă. Însă, la un moment dat, aceasta a călcat din nou strâmb.

„Am iertat-o, am trecut peste și după ce ne-am mutat și Cătălina mi-a zis că are impresia că bona asta ne cam ia din haine și i-am zis că nu are cum, nu mai știe ea de ele. Și într-o seară, am ieșit în oraș și am pus o bluză cu flori pe umeraș, pe mânerul de la șifonier și când m-am întors nu mai era acolo. Și mi-a zis că nu știe nimic și a treia oară mi-a zis că a luat-o ea.”, mai spune Mihai Bobonete.

Sursă foto: ProTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni