• PRO TV
  • Mihai Bobonete, record de like-uri cu o poză din culise. Cum arată micul dejun al actorilor din Las Fierbinți

Mihai Bobonete, record de like-uri cu o poză din culise. Cum arată micul dejun al actorilor din Las Fierbinți

Mihai Bobonete, record de like-uri cu o poză din culise. Cum arată micul dejun al actorilor din Las Fierbinți

Mihai Bobonete, care joacă rolul lui Bobiță în serialul Las Fierbinți, a stârnit un val de comentarii amuzante cu o poză făcută pe platoul de filmare al serialului. Mai exact, actorul le-a arătat fanilor că mănâncă parizer cu muștar la micul dejun, înainte de filmări.

Actorii din Las Fierbinți sunt ca o familie în spatele camerelor. Fiind îndrăgiți de un public numeros, aceștia păstrează o legătură strânsă cu fanii. De multe ori împărtășesc imagini de pe platoul de filmare sau din viața de zi cu zi. Cu o postare recentă, Mihai Bobonete a stârnit amuzantentul admiratorilor, dar și a unor colegi de breaslă.

„Mic dejun Las Fierbinti - vinerea - camion costume! Mic dejunul campionilor!”, a semnat poza Mihai Bobonete.

​„Nu mai minți, individule! Ultima dată când ne-am văzut erai pângărit tot de caviar pe chip!”, i-a scris Cabral.„Muștaru’ de Tecuci, e mai gustos, frășioare!”, a comentat artistul Marcel Pavel. 

Așa cum era de așteptat, fanii s-au întrecut în mesaje amuzante: 

„Fără un ziar bun ca așternut, parizerul nu are gust!”; „Trebuia ăla la pahar de plastic galben de Tecuci. Atunci era bogăție curată”; „Doamne ce pofta mi-a venit !”; „Nimeni nu știe din ce e făcut, dar este bun”; „Acum știu că toată inspirația doar parizerul o poartă”; „Cuțitu ăla e smecher tare de tot”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii. 

Gallery

Mihai Bobonete a debutat în televiziune, în serialul „La bloc“. „Televiziunea a fost pentru mine dragoste la prima vedere şi am rămas aşa, împreună, de 20 de ani – soţ şi soţie. Cred că Bobiţă a devenit parte din mine, şi faptul că ne-am împrietenit atât de mult încât putem convieţui împreună fără să ne deranjăm prea tare unul pe celălalt înseamnă de fapt o evoluţie a amândurora şi un lucru benefic pentru telespectatori. Le mulţumesc tuturor celor care se uită la acest serial”, a spus Mihai Bobonete într-un interviu pentru adevarul.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni