• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • În seara aceasta, în Las Fierbinți, Celentano se va simți trădat: „Asta e o jignire, Firicele... mai mare nu există! Aș fi lăsat totul la o parte pentru tine”

În seara aceasta, în Las Fierbinți, Celentano se va simți trădat: „Asta e o jignire, Firicele... mai mare nu există! Aș fi lăsat totul la o parte pentru tine”

În seara aceasta, în Las Fierbinți, Celentano se va simți trădat: „Asta e o jignire, Firicele... mai mare nu există! Aș fi lăsat totul la o parte pentru tine”
Sursa: Pro TV

O nouă săptămână, o nouă porție triplă de Las Fierbinți! Telespectatorii își pot încheia serile în cea mai optimistă notă cu Bobiță, Giani, Robi, Aspirina și ceilalți vecini ai lor, care le garantează doza de râs necesară. În această seară, de la ora 20:30, cei de acasă pot trăi momente pline de umor.

Primarul Vasile va face o nouă achiziție: o dronă. Încântat fiind, acesta va dori să se laude cu ea în fața oricărei persoane îi iese în cale, iar prima sa victimă va fi Robi. Polițistul va fi dornic să se joace cu dispozitivul, însă lipsa de experiență în astfel de obiecte își va spune cuvântul: „Cum de s-a dat drona singură de perete dacă telecomanda am lăsat-o la tine în mână?”, îl va certa Vasile când va vedea că dronei îi lipsește una dintre aripi. Cum va scoate Robi cămașa? Rămâne de văzut în această seară.

Celentano va descoperi că Firicel a angajat un meseriaș... altul decât el! „Să ai tu o lucrare... de făcut la tine acasă... și să iei alt meșter și nu pe mine. Asta e o jignire, Firicele... mai mare nu există! Aș fi lăsat totul la o parte pentru tine. Nici nu respiram până nu era gata!”, i-a reproșat acesta vecinului său. Care este motivul din spatele deciziei luate, dar și cum îl va împăca Firicel pe Celentano, vom vedea în doar câteva ore.

Robi din Las Fierbinti
Robi în uniforma de politist  |  FOTO:  Pro TV

O nouă afacere a prins contur în Fierbinți, iar Bobiță este creierul din spatele ei. Acesta a deschis un cabinet de psihologie, unde specialistul este nimeni altul decât... Gianina! Bărbații din sat vor plăti bani grei nu pentru consiliere, ci pentru a trage cu ochiul la lenjeria intimă a doamnei psiholog: „Am fost vultur. Am văzut până la marginea universului și dincolo de el”, îi va povesti Giani lui Bobiță. Cine își va mai face programare la cabinet? Rămâne să aflăm în această seară.

Gianina din Las Fierbinti
Gianina poartă o bluză rosie ca focul  |  FOTO:  Pro TV

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni