• PRO TV
  • Cine este Jimmy Darts, influencerul care face „acte de bunătate întâmplătoare”

Cine este Jimmy Darts, influencerul care face „acte de bunătate întâmplătoare”

Cine este Jimmy Darts, influencerul care face „acte de bunătate întâmplătoare”
Sursa: Facebook

Jimmy Darts (27 de ani) este un influencer american atipic, care își folosește popularitatea pentru a ajuta oameni aflați în nevoie. Cum a schimbat destinul a sute de oameni necunoscuți.

Gallery

Jimmy Darts, pe numele său real Jimmy Kellogg, a înțeles ca puțini influenceri la ce folosește notorietatea publică obținută după ani lungi de muncă în mediul online. Tânărul de 27 de ani se folosește de popularitatea pe care o are pe rețelele sociale pentru a ajuta oameni necăjiți, total necunoscuți, pe care îi întâlnește pe stradă.

Printre sutele de beneficiari ai ajutorului său dezinteresat sunt doi soți pensionari, greu încercați de soartă. El e bolnav de cancer, soția a fost operată pe inimă și împreună au îngropat trei din cei patru copii pe care îi au. Jimmy Darts l-a întâlnit pe bărbatul pensionar, pe nume John, într-un supermarket și l-a provocat să scrie pe un bilet ce-și dorește cel mai mult.

Tata a lăsat-o pe mama gravidă și a plecat. Mi-am jurat mereu că, dacă mă voi însura vreodată, voi fi cel mai bun soț. Și m-am ținut de cuvânt”, a spus bărbatul, dezvăluind că tot ce-și dorește este sănătate, pentru el și soția lui. Jimmy a fost impresionat de povestea bărbatului și i-a dat 500 de dolari pe loc.

FOTO:  Jimmy Darts Instagram

Nu se poate! Nu. Și avem atâta nevoie, deoarece am cheltuit toate economiile ca să ne îngropăm copiii. Mi-e teamă că voi muri primul și ea va rămâne singură. Ea suferă de demență, iar umrătoarea etapă e Alzheimer. Nu-mi vine să cred”, a exclamat bărbatul. Dar ajutorul lui Jimmy Darts nu s-a oprit aici.

Soții pensionari și-au asigurat bătrânețea

După ce le-a făcut cunoscută povestea, Jimmy a apelat la fanii lui de pe rețelele sociale pentru a sări în ajutorul bătrânilor. Împreună au reușit să colecteze o sumă impresionantă.

Admiratorii mei sunt foarte generoși și, când au auzit povestea voastră, au donat, în ultimele 24 de ore, așa că acum aveți peste 63.000 de dolari”. Reacția bătrânului este fără egal: „Nu!! Cum e posibil?”, a exclamat pensionarul. „Tot nu-mi vine să cred”, a spus și femeia. Vezi VIDEO mai jos!

View this post on Instagram

A post shared by Jimmy Darts (@jimmydarts)

Bărbatul i-a impresionat pe fanii lui Jimmy Darts când i-a cerut influencerului „un număr de telefon sau o adresă” unde să le poată mulțumi binefăcătorilor pentru acest act de bunătate. Mulțumirea a venit și din partea unei nepoate a bătrânilor, care a scris pe Instagram:

Aceștia sunt bunicii mei. Bunica mea și-a pierdut primul fiu, apoi celălalt fiu al ei de Covid, apoi anul următor, în 2022, și-au pierdut fiica din cauza Covid (mama mea), apoi bunica și-a pierdut ultima soră în viață. Au trecut prin atât de multe. Nu știi ce mare binecuvântare este aceasta, mulțumesc”, a scris tânăra pe rețeaua socială.

Jimmy Darts a schimbat viața unui om al străzii

Una dintre cele mai inspiratoare povești făcute publice de tânărul de 27 de ani este a lui Tom, un om al străzii care nu cerșea bani, ci un loc de muncă. Bărbatul fără adăpost se oferea să muncească în orice domeniu, zi sau noapte, și accepta 5 dolari pe oră. Povestea lui a ajuns la urechile unei antreprenoare, care l-a angajat la un atelier auto. „Ador ceea ce fac, mi-aș dori să pot dormi aici”, a mărturisit Tom.

FOTO:  Jimmy Darts Instagram

Suplimentar, comunitatea online a lui Jimmy a strâns 20.000 de dolari pentru Tom, ca să poată începe o nouă viață. Acum nu mai trebuie să doarmă pe străzi. „Oricine merită a doua șansă”, spune Jimmy Darts.

Foarte important de reținut: Jimmy nu face acte de bunătate pentru a promova branduri sau produse, nu face Giveaway-uri, ci publică povești remarcabile ale unor oameni simpli, necăjiți, apoi apelează la popularitatea sa pentru a strânge fonduri. Peste 23 milioane de admiratori de pe TikTok, YouTube, Facebook și Instagram sunt o comunitate uriașă, care are un scop cât se poate de clar: oferă puțin din puținul tău, iar forța grupului va înfăptui miracole!

Fotografii: @jimmydarts

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni