• PRO TV
  • (P) Excursii și vacanțe în sezonul rece: 5 sfaturi pentru a te pregăti corespunzător

(P) Excursii și vacanțe în sezonul rece: 5 sfaturi pentru a te pregăti corespunzător

(P) Excursii și vacanțe în sezonul rece: 5 sfaturi pentru a te pregăti corespunzător

Ai dat start pregătirilor pentru vacanța de iarnă? Acest articol este exact ce ai nevoie! Cum pregătirile pentru sezonul rece sunt în plină desfășurare, de la alegerea garderobei la activitățile în familie și vacanțe, ne-am gândit că ți-ar fi de ajutor să afli cum te pregătești pentru următoarea excursie pe pârtia de schi.

Indiferent de destinație și locația aleasă, echipamentul pentru sporturile de iarnă trebuie să respecte aceleași criterii. 

Pentru confort și protecție pe pârtie ai nevoie de o salopeta ski de dama. Dacă preferi sporturile ușoare, cum sunt drumețiile, echipează-te cu cizme de cauciuc de dama, impermeabile și stabile pe suprafețe alunecoase. Pentru sfaturi complete pentru următoarea excursie, citește în continuare și află cum te pregătești pentru vacanța de iarnă. 

Salopeta de ski de damă și cizmele de cauciuc, un must-have pentru vacanța de iarnă

Salopeta de schi de damă a devenit un echipament de iarnă foarte apreciat datorită designului și croielii care îmbină confortul cu ultimele tendințe în materie de modă. Căptușeala interioară îți oferă protecție termică, în timp ce membrana exterioară impermeabilă respinge apa și umezeala. Ai la dispoziție o varietate de modele de salopete de ski de damă, unele care îți evidențiază silueta, altele care îți oferă mai multă lejeritate pentru un stil sport și relaxat.

Cât despre cizmele de cauciuc de damă, sunt foarte versatile și ușor de adaptat la diferite ținute. Îți oferă stabilitate la fiecare pas pe zăpadă, dar și protecție ridicată la umezeală. Au o formă lejeră, așa că poți crește oricând confortul termic cu o pereche de șosete de schi călduroase. 

Cum te pregătești pentru vacanța de iarnă 

Dacă ai ales deja destinația pentru vacanță, următorul pas este pregătirea bagajului. Alegerea îmbrăcămintei și încălțămintei de iarnă care să te însoțească în excursie poate fi o adevărată provocare. Trebuie să îți ofere confort termic, protecție la umezeală, libertate de mișcare pe pârtie, dar și un look de invidiat. În plus, trebuie să fie și ușor de transportat. Cum le bifezi pe toate pentru o vacanță de iarnă reușită? Descoperă sfaturile noastre: 

  • Investește în îmbrăcăminte de iarnă de calitate, pe care o poți purta cu încredere mai mulți ani. Cele mai eficiente materiale din punct de vedere termic sunt blana, lâna, polarul și fibrele sintetice. Acestea ajută la termoreglarea corpului și mențin echilibrul dintre confortul termic și respirabilitate. Le găsești ca material principal în majoritatea echipamentelor pentru sporturi de iarnă. 
  • Verifică rezistența la umezeală și nivelul de impermeabilitate. Indiferent de sportul de iarnă practicat, ai nevoie de protecție la zăpadă. O soluție foarte eficientă care ține zăpada la distanță este salopeta de ski de damă, un echipament complet impermeabil, care îți oferă tot ce ai nevoie, de la lejeritate, la confort și protecție la zăpadă și umezeală. Salopeta de schi de damă este disponibilă într-o varietate de modele, așa că o poți alege pe cea care îți evidențiază cel mai bine stilul.
  • Echipează-te cu lenjerie termică. Indiferent de echipamentul pentru sporturi de iarnă, fie că alegi o salopetă de schi de damă, fie că preferi geaca de iarnă și pantalonii de ski, lenjeria de corp termoactivă este un strat esențial din echipamentul tău. Fibrele sintetice din care este realizată captează căldura corpului și o mențin constantă întreaga zi. În plus, îți oferă respirabilitate fără să afecteze confortul termic.
  • Completează ținuta cu încălțămintea de iarnă potrivită. Cizmele de cauciuc de damă sunt printre cele mai eficiente în lupta cu umezeala excesivă specifică sezonului rece. De asemenea, talpa aderentă cu striații îți oferă stabilitate pe suprafețele cu zăpadă. Poți opta pentru cizme de cauciuc îmblănite pentru femei pentru mai mult confort termic. Sunt perfecte pentru plimbări și drumeții pe munte, dar le poți purta și pentru activități ușoare în zăpadă. 
  • Adaugă accesoriile potrivite pentru confortul tău. Dacă ai pus deja în bagaj salopeta de ski de damă și cizmele de cauciuc, ultimul detaliu este alegerea accesoriilor pentru sporturi de iarnă. De la căciula călduroasă și mănușile impermeabile, la ochelarii de soare pentru zăpadă, fiecare contribuie la confort și siguranță pe pârtie. O vacanță de iarnă fără griji începe cu alegerea corectă a echipamentului. 

Foto: Freepik

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni