• PRO TV
  • Corina Bud s-a dezlănțuit pe ringul de dans la ziua fiului ei, Robin

Corina Bud s-a dezlănțuit pe ringul de dans la ziua fiului ei, Robin

Corina Bud s-a dezlănțuit pe ringul de dans la ziua fiului ei, Robin
Sursa: Instagram

Corina Bud este pa cai mari după ce s-a întors în România. Artista de 43 de ani a revenit în forță în peisajul muzical autohton și e sufletul petrecerilor. Mai ales când sărbătoritul este fiul ei, Robin.

Gallery

Un băiat are mama și e tot ce-și putea dori. Corina Bud este fericită de cum a crescut Robin, fiul ei și al omului de afaceri Nelu Bud. La aniversarea de 15 ani a adolescentului, Corina a dominat ringul de dans, cum o face de când o știu fanii ei. Vezi GALERIA FOTO mai sus!

La mulți ani la 15 ani, băiatul meu grozav! Sunt atât de mândră de ce ai devenit”, a scris Corina Bud pe rețelele sociale, distribuind imagini de la petrecere.

Admiratorii ei au comentat intens imaginile și i-au transmis că a făcut o treabă bună cu Robin. „La mulți ani! Multă sănătate și fericire! Ce mare a crescut! Multă sănătate și fericire!”, a scris cineva pe Instagram.

La mulți ani!! Ce tari sunteți!”, a scris altcineva, în timp ce o admiratoare i-a făcut o propunere... directă: „La mulți ani! Corina, te fac de soacră?”.

Corina Bud și fiul ei, Robin  |  FOTO:  Instagram

Robin este fiul Corinei Bud din relația cu afaceristul Nelu Bud. Cei doi au fost împreună mai bine de 20 de ani, dar au decis să se despartă în 2017. Artista a revenit în centrul atenției după o pauză muzicală, în care a călătorit în toată lumea. În vara acestui an, Corina Bud a dansat fără inhibiții în vacanța de pe iaht, iar fanii au sesizat că nu-și arată deloc vârsta.

Cântăreața a trecut și prin momente mai puțin plăcute, fiind criticată pentru aparițiile ei excentrice. „Doamne ferește, cum văd unii artiști moda. Săraca, cred că și a pus protecții în caz de vreo căzătură să nu și lovească capul. Măcar vestimentar să mai iasă unii în evidență... trebuia outfit complet, și pe mâini”, a comentat cineva când a văzut ținuta Corinei Bud.

Fotografii: @corinabud

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni