• PRO TV
  • Corina Bud: "Port intotdeauna lenjerie intima!"  VIDEO

Corina Bud: "Port intotdeauna lenjerie intima!"  VIDEO

Corina Bud: "Port intotdeauna lenjerie intima!"  VIDEO

Dupa ce au castigat trofeul la cel de-al unsprezecelea sezon "Dansez pentru Tine", Corina Bud, Eduard Ionut Vasile si coregraful lor, Bogdan Boanta, au venit pe happylica sa vorbeasca despre experienta extraordinara pe care au trait-o si, mai ales, despre bucuria imensa ca au reusit sa-i ofere familiei lui Edy o viata decenta, visul pentru a carui implinire au luptat impreuna.

"Ma ciupesc si acum, nu-mi vine sa cred. A fost o experienta minunata, a fost foarte greu! Oamenii cu care lucrezi, oameni cu care ai chimie, cu ei poti sa reusesti in viata", a marturisit Corina asezata pe happylica impreuna cu Edy si Bogdan, care a spus la randul lui ce a insemnat sa lucreze cu ea: "Corina nu a fost fitioasa. In momentul in care ajungi sa o cunosti pe Corina iti dai seama ca este un om normal, minunat. A fost extrem de ambitioasa si s-a daruit total".

Catalin Maruta a ridicat-o pe Corina in picioare ca sa sa ii studieze indeaproapre rochita - albastra cu buline, dar si cu transparente, ceea ce a determinat-o pe ea sa precizeze ca poarta lenjerie intima.

Mama unui baietel adorabil, Robin, Corina a dezvaluit ca acesta a sustinut-o tot timpul, precum si ca si-ar mai dori un copil, peste trei ani. "Robin ma sustinea: > El m-a sustinut foarte mult in perioada asta. Imi mai doresc un copil, deoarece este o experienta minunata. Sunt intr-o perioada foarte frumoasa a vietii mele".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni