• PRO TV
  • Jador își cere scuze de la Florin Salam, după ce i-a cântat piesele fără să îl anunțe: „Ești o legendă!”

Jador își cere scuze de la Florin Salam, după ce i-a cântat piesele fără să îl anunțe: „Ești o legendă!”

Jador își cere scuze de la Florin Salam, după ce i-a cântat piesele fără să îl anunțe: „Ești o legendă!”

Jador a vorbit public despre scandalul pe care l-a provocat, involuntar, între el și Florin Salam. Artistul și-a cerut scuze de la colegul lui de breaslă, pentru că i-a cântat melodiile, fără să îl anunțe.

Gallery

​Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta, deși lansează constat hit-uri care ajung rapid în sufletele oamenilor, la evenimente alege să cânte și melodiile altor colegi de breaslă. De exemplu, cu mai multe ocazii, manelistul a ales să bucure oamenii cu diverse piese ale lui Florin Salam sau Adrian Minune.

Florin Salam a observat că Jador îi cântă piesele, după ce mai multe momente cu el s-au viralizat pe TikTok. Acesta a fost deranjat că manelistul îi „fură” piesele și le cântă de parcă îi aparțin și a ieșit în spațiul public cu o serie de declarații dure:

„Foarte frumos, să le cânte, dar măcar să anunți. Nu să zici tu „Piesele astea le-am făcut pentru sufletul meu”. Le-ai făcut? Că mă faci să râd, câtă nesimțire. Că mai zici de ce nu îi băgăm în seamă pe unii. De-aia nu îi băgăm în seamă, că nu au stofă. (...) Eu îi înjur pe ăia care merită câteodată. Dacă vreți voi, nu îi mai înjur nici pe ăia, ca să vă fac în ciudă, nu de altceva. (...) Dacă alea sunt piesele mele și ale nașului Adrian. Vreo două sau trei, pe care le-am ascultat eu, sunt de la mine. Tu poți să spui: „Pe astea le-am făcut pentru sufletul meu”? Cât de prost poți să fii? Măcar anunță”, a mărturisit Florin Salam.

Gallery

Jador își cere scuze de la Florin Salam

Jador, după ce a văzut că Florin Salam  s-a supărat pe el, a ales să își ceară iertare. Manelistul susține că nu s-a așteptat ca „Regele Manelelor” să fie deranjat de situație și că nu o să-i mai cânte melodiile la evenimente:

„Am un mesaj foarte important astăzi pentru voi. Din păcate, l-am deranjat pe un om pe care eu îl iubesc din toată inima mea, pe care îl respect, îi respect munca, îi respect cariera. (...) Și sunt fanul lui încă de când mă știu eu, de mic copil. Îmi cer scuze față de tine, Florin Salam. Iartă-mă dacă te-a deranjat că ți-am cântat melodiile. Eu ți le-am cântat pentru că te iubesc, pentru că sunt fanul tău, pentru că te ascult dintotdeauna. Pentru mine ești o legendă. Îmi pare rău că ți-am cântat muzica. Îți promit că dacă te deranjează n-o să-ți mai cânt melodiile la evenimente. Iartă-mă și îmi pare rău”, a mărturisit Jador pe TikTok.

@jador

Nu o sa iti mai cant melodiile la evenimente Iarta-ma daca te-am suparat!

♬ Anlatamam - Toygar Işıklı

Sursă foto: Florin Salam/Facebook, Jador/Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni