• PRO TV
  • Care este motivul pentru care Cristi Borcea a trecut întreaga avere pe numele mamei sale. Cele două momente din viața afaceristului în care a pierdut tot ce avea

Care este motivul pentru care Cristi Borcea a trecut întreaga avere pe numele mamei sale. Cele două momente din viața afaceristului în care a pierdut tot ce avea

Care este motivul pentru care Cristi Borcea a trecut întreaga avere pe numele mamei sale. Cele două momente din viața afaceristului în care a pierdut tot ce avea

Cristi Borcea a vorbit recent despre două momente mai puțin plăcute din viața lui, momente în care a simțit că a pierdut totul, după ce a investit sume importante în afaceri care l-au adus la sapă de lemn.

Gallery

De ce Cristi Borcea nu a trecut niciodată bunurile pe care le deține pe numele femeilor din viața lui

Omul de afaceri, cunoscut pentru relațiile cu diferite femei din România, spune că nu a trecut niciodată bunurile pe care le deține pe numele partenerelor de viața, ci toată averea este pe numele mamei sale și al copiilor.

Acesta mai susține că unul dintre motivele pentru care partenerele lui nu au beneficiat de averea sa este că atunci când femeile sunt proprietare pe anumite bunuri, cred că li se cuvine tot.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel nu își împart averea, cei doi au stabilit asta de la începutul relației. Ba mai mult, acesta a îndemnat-o pe actuala sa soție să plece în America și să nu-l aștepte, atunci când a fost după gratii.

„În momentul în care dai femeilor, după un timp încep să creadă că li se cuvine (...) Eu îi spusesem Valentinei să plece în America. Primisem șase ani și patru luni. I-am spus să nu stea după mine, dar ea a ales să rămână alături de mine”, a declarat Cristi Borcea, într-un podcast.

Care au fost momentele în care Borcea a rămas fără bani, după ce a investit în afaceri

Au existat două momente în viața lui Cristi Borcea în care a simțit că a pierdut tot, după ce a investit sume importante în afaceri care nu au mers, una dintre ele fiind atunci când a depus bani la Caritas și cea de-a doua oară atunci când a adus țigări, pierderi estimate de omul de afaceri la 500.000 de dolari.

„Sunt și afaceri care nu merg dacă nu le controlezi și le cunoști. Am rămas și de două ori fără bani și după tot la butelii am ajuns. O dată la Caritas, în 92 -93, am băgat toți banii, multe sute de mii de dolari, că nu erau euro, și am rămas fără bani. Și am luat-o din nou, am vândut BMW-ul și am luat-o din nou cu buteliile. Atunci mergeau, vedeai lumea la coadă, stăteau câte două zile, trei zile. Să depună, nu să ia banii”, a mai spus omul de afaceri.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni