• PRO TV
  • Bia Khalifa, declarații neașteptate după ce și-a făcut un nou iubit, de origine albaneză: „Nu sunt genul care...”

Bia Khalifa, declarații neașteptate după ce și-a făcut un nou iubit, de origine albaneză: „Nu sunt genul care...”

Bia Khalifa, declarații neașteptate după ce și-a făcut un nou iubit, de origine albaneză: „Nu sunt genul care...”

Bia Khalifa și-a făcut o nouă relație! Blondina se iubește acum cu un bărbat de origine albaneză, la adresa căruia nu are decât cuvinte de laudă.

Gallery

​Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din România, din cauza faptului că întotdeauna își spune punctul de vedere, fără perdea, cu o sinceritate maximă. Aceasta a declarat recent că are un nou iubit de origine albaneză, de care este îndrăgostită până peste cap. 

Invitată la podcastul „Fiță cu Adiță”, Bia Khalifa i-a făcut o caracterizare noului ei iubit, punctând faptul că este un bărbat chipeș, carismatic, care întoarce priviri atunci când merge pe stradă:

„Nu e român. M-am săturat de ăștia.(...) Mi-am dat seama că nu-mi plac românii, pur și simplu. Într-adevăr, sunt excepții.(...) Mai sunt bărbați, probabil, în România, dar nu stau să-i caut. Am, deja, bărbatul vieții mele. Mamă, știi cum arată? Arată atât de bine încât dacă îl descriu acum nu o să mai putem să terminăm conversația asta.(...) Este frumos rău de tot, e chipeș ca bărbat ”, a spus vedeta.

Bia Khalifa a spus cum se comportă atunci când e într-o relație

Bia Khalifa a vorbit inclusiv despre modul în care se comportă atunci când formează un cuplu cu cineva. Vedeta a declarat că nu este adepta înșelatului și că „nu merge din floare în floare” în momentul în care iubește:

„Nu sunt genul de persoană să merg din floare în floare. Când am o relație, am o relație. Dacă sunt singură(...) nu îmi pasă! Când sunt cu cineva, eu nu înșel! N-am înșelat pe nimeni.”, a mărturisit influencerița.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni