• PRO TV
  • Mare scandal într-o piață din București, după ce șeful ANPC a găsit nereguli. „Mă duc la pușcărie, nu mi-e frică de tine”

Mare scandal într-o piață din București, după ce șeful ANPC a găsit nereguli. „Mă duc la pușcărie, nu mi-e frică de tine”

Mare scandal într-o piață din București, după ce șeful ANPC a găsit nereguli. „Mă duc la pușcărie, nu mi-e frică de tine”

Un control al ANPC a avut loc în data de 19 noiembrie, în piaţa volantă din faţa Academiei Militare din București. Comisarii de la Protecţia Consumatorului au găsit produse din carne şi prăjituri fabricate industrial, însă vânzătpii pretindeau că sunt tradiționale românești. Unul dintre comercianți a răbufnit și era gata să sară la bătaie, după ce Horia Constantinescu i-a vorbit despre nereguli.

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a participat duminică la un control într-un târg din capitală. Oficialul a fost filmat în timp ce un comerciant se răstea la el foarte nervos:

„Nu mi-e frică, frate, de tine. Ești nebun. Mă duc la pușcărie, nu-mi e frică de tine, eu sunt un nebun al Bucureștiului. Hai să ne omorâm. Pă sănătatea mea, că m-ai adus în halul ăsta, eu fac nenorociri. Nu mi-e frică de tine, ai băgat sperieți în toată lumea asta”. 

Vezi toată discuția în materialul video.

Gallery

După cele întâmplate, Horia Constantinescu a publicat materialul video pe pagina sa de socializare și a scris următorul mesaj: 

„Nu mi-e frică, nu mi-e frică de bau bau. Reacții violente au întotdeauna cei prinși cu mâța-n sac sau, în cazul de față, cu tradiția mânărită. În piața volantă din fața Academiei Militare a fost un mic front, pentru că tot se potriveau noțiunile. Nu am cerut altceva, în afară de a vă informa că produsele respective NU SUNT TRADIȚIONALE! Atunci, s-a risipit vraja. Trist este că așa este respectată o autoritate a statului...”

Multe dintre produsele vândute în piață nu aveau specificate termenul de valabilitate, condițiile de păstrare, locul de proveniență. 

Sursă video: YouTube, Facebook 

Foto: Google Maps: Cosmin Carciumaru, Facebook/ Horia Constantinescu

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni