• PRO TV
  • Prințesa Dubaiului, un destin ca în filme. A fost botezată Cristina și a crescut în Europa, dar viața ei s-a schimbat radical la 16 ani

Prințesa Dubaiului, un destin ca în filme. A fost botezată Cristina și a crescut în Europa, dar viața ei s-a schimbat radical la 16 ani

Prințesa Dubaiului, un destin ca în filme. A fost botezată Cristina și a crescut în Europa, dar viața ei s-a schimbat radical la 16 ani

Prințesa Mahra este considerată cea mai frumoasă dintre fiicele emirului Mohamed Bin Rashid al Dubaiului. Povestea ei de viața poate fi oricând un scenariu de film. A fost botezată Cristina și a crescut în Europa, în spiritul tradiției creștine, dar la un moment dat destinul i-a pregătit un alt parcurs.

Mahra este rodul iubirii dintre emirul Dubaiului Mohamed Bin Rashid și Zoe Grigorakos, de origine greacă.  Ei au avut o căsătorie temporară (nikah al-misyar). Se spune că tânărul moștenitor arab a fost pur și simplu înnebunit de frumusețea grecoaicei. El i-a permis lui Zoe să locuiască în Europa (în Marea Britanie și Grecia), alături de fiica lor. Mahra, care inițial a primit numele Cristina, a mers doar la școala primară în Dubai, după care a plecat la Londra, cu mama ei. Tatăl ei a susținut-o mereu financiar, astfel încât prințesa a urmat cele mai bune școli. Printre altele, ea a practicat echitația. 

Abia când a împlinit 16 ani, fata a luat o decizie neașteptată. Nu se știe dacă a fost influențată de tatăl ei, dar cert este că viața ei s-a schimbat foarte mult de când s-a mutat în Dubai. S-a convertit la islam și a luat numele Mahra.

Gallery

​Interesant este că surorile vitrege ale lui Mahra, dimpotrivă, nu au vrut niciodată să locuiască în Dubai, sub legile musulmane stricte și chiar au încercat să plece din Emiratele Arabe Unite în Europa. Oamenii emirului le-au găsit repede pe amândouă și le-au adus cu forța acasă. A șasea soție a emirului, Haya, a fugit și ea de el, cu doi copii, dar a reușit să rămână în Europa. Femeia s-a stabilit la o moșie din Marea Britanie și a obținut divorțul

Prințesa Mahra a avut o nuntă ca în povești

​Șeica Mahra bint Mohammed bin Rashid al Maktoum, pe numele ei complet, este absolventă de Management al Afacerilor la Universitatea Zayed (Dubai) și are o diplomă în Relații Internaționale la Londra. După ce s-a întors în Dubai, ea preluat mai multe sarcini ale familiei.  Participarea la inaugurări și evenimente caritabile, unde se remarcă prin ținutei tradiționale spectaculoase. Spre deosebire de alte femei din familie, ea are libertatea de a-și alege hainele și de multe ori nu poartă văl. 

În iulie 2023, prințesa Mahra s-a căsătorit cu șeicul Mana Al Maktoum. El este membru al dinastiei conducătoare din Dubai și un politician celebru. Averea lor comună se ridică la sute de milioane de dolari. 

Mireasa a purtat o rochie de la Ezra Couture, cusută la comandă, și bijuterii cu diamante de la Chopard.

La nuntă a fost prezentă și mama prințesei, Zoe Grigorakosm. Ulterior, mai mulți internauți au comentat imaginile apărute după eveniment. Unii au rămas fascinați de frumusețea mamei, spunând că pare mai degrabă sora lui Mahra. (Vezi galeria foto de mai sus)

Actualizare: 

În data de 17 iulie 2024, Mahra a cerut divorțul prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de socializare, scriind de 3 ori „divorțez de tine”. 

În luna mai, prințesa a născut o fetiță. Luna trecută, lângă o fotografie cu micuța, ea a scris „doar noi două”. Imediat toată lumea i-a prevăzut intenția de a se separa de soțul ei. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ 
hhshmahra

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni