• PRO TV
  • (P) Îți pui la punct birourile afacerii? Iată ce trebuie să știi despre exterior

(P) Îți pui la punct birourile afacerii? Iată ce trebuie să știi despre exterior

(P) Îți pui la punct birourile afacerii? Iată ce trebuie să știi despre exterior

Exteriorul unei clădiri este la fel de important ca interiorul acesteia, fără doar și poate. Totuși, acest lucru nu este realizat de foarte multe persoane, deseori rezultatul principal fiind un interior supra modernizat, ornat de o fațadă veche, care nu oferă o impresie pozitivă.

Astfel, ca și proprietar de afacere, indiferent de dimensiunile acesteia, trebuie să ai în vedere și fațada - materiale, design și aspect (mai ales dacă ai oportunitatea de a lucra asupra fațadei, desigur).

În cele ce urmează, vei afla mai multe despre acest subiect!

Sistemele pentru fațadă - absolut necesare

Atunci când se pune problema unei clădiri moderne și a unei afaceri care dorește să impresioneze, trebuie să iei în calcul sistemele pentru fațadă. Acestea sunt modul principal de a pune la punct fațade impunătoare, asemenea celor aferente marilor clădiri corporative - mai exact, din sticlă.

În acest sens, datorită rezistenței în timp și accesibilității, se preferă aluminiu pentru construirea sistemelor de fațadă. Alături de un producător care se respectă, îți va fi oferit un sistem din aluminiu construit la cele mai înalte standarde din industrie - izolare termică optimă, posibilitatea de instalare a ferestrelor culisante, ferestre integrate, precum și posibilitatea instalării unor structuri similare, dar pe acoperiș.

Informații numai bune de știut despre design

Sistemele și materialele de la nivel structural trebuie lăsate pe mâna experților. În schimb, vei avea un cuvânt de spus atunci când vine vorba de design. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în calcul:

  • În cazul fațadelor din sticlă, este evident că vrei să ai un material de acoperire care afectează modul în care lumina pătrunde în interiorul clădirii. Nu vrei să aici nici prea puțină lumină naturală, dar nici ca aceasta să fie în exces.
  • Iluminarea fațadei este un alt aspect important, fiind necesară uneori. În acest sens, se preferă iluminarea tip LED, evident. Totuși, mai importantă este sursa de curent, din moment ce iluminarea la nivel de fațadă este permanentă. Se preferă sursele de energie regenerativă, precum cea solară sau a vântului.
  • Nu în ultimul rând, elementele structurale ale sistemului de fațadă nu trebuie să blocheze priveliștea din interiorul clădirii. Arhitectul se va ocupa de acest lucru, dar trebuie și tu să te asiguri că totul este în regulă.

​În altă ordine de idei, punerea la punct a unei fațade pentru o clădire de birouri nu este un lucru ușor de realizat. Principalul motiv sunt tendințele din domeniu - orice birou cere o fațadă din sticlă. Pentru acest lucru, ai nevoie de un sistem de fațadă potrivit, în primul rând!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni