• PRO TV
  • Botez de 30.000 de euro în București. Nașii și invitații s-au îmbrăcat în alb și au pășit pe covorul roșu în biserică

Botez de 30.000 de euro în București. Nașii și invitații s-au îmbrăcat în alb și au pășit pe covorul roșu în biserică

Botez de 30.000 de euro în București. Nașii și invitații s-au îmbrăcat în alb și au pășit pe covorul roșu în biserică

Bassam Dabbas a fost naș de botez și a organizat o petrecere de zile mari. Cel mai cunoscut hairstylist din România s-a ocupat de toate detaliile privind evenimentul și a cheltuit aproximativ 30.000 de euro.

Un clip de la botez a făcut furori pe TikTok, devenind viral. Nu mai puțin de 4 milioane de oameni s-au uitat deja la imaginile surprinse la Biserica Sfântul Spiridon Nou din București, unde Bassam Dabbas a botezat doi bebeluși gemeni. Oamenii au fost surprinși de ținutele nașilor și s-au întrebat cine sunt: „Actori de Hollywood”, „Prea frumoși”, „Sunteți superbi”, „Eleganță, frumusețe, lux”, „Doamne, sunt singura care nu-i cunoaște?”

Nu au lipsit nici criticile: „Ce desene animate !”, „Opulență”, „Mare fiță,mare talent!”, „Îmi plac pantalonii, boss”, „Băă, pe ce lume traiesc mă ăștia?”,„Doamne ferește și apără”

@bassamdabbas #fy #fyy #bassam ♬ sunet original - versuridinmelodii0

Invitat în cadrul unei emisiuni de divertisment, Bassam Dabbas a povestit că a acceptat cu mare bucurie să fie naș pentru copiii unui cuplu cu care lucrează împreună. El a mai menționat că fata care a fost nașă este, de asemenea, colega lui. Hairstylist-ul s-a ocupat de organizarea evenimentului, care a avut loc la Salonul Royal Hall din nordul capitalei. La bisercă, invitații au avut un dress code, să fie îmbrăcați în alb.

„Părinții lor sunt colegii mei. Eu i-am crescut și a fost dorința mea să fiu naș pentru copiii lor.
Am zis că dacă eu o să fiu naș, trebuie să știu tot. Am ținut foarte mult la muzică, la mâncare, la băuturi”. 

Gallery

​La botez au cântat mai mulți artiști celebri din România, printre care: Oana Radu și Feli. A fost și o trupă de toboșari din Liban, care a creat un moment special, iar Bassam a dansat cu gemenii în brațe. 

Mulți s-au întrebat cum a fost posibil ca o persoană care este de religie musulmană a putut boteza într-o biserică ortodoxă. Celebritatea a spus că preotul i-a spus că nu este o problemă. 

„S-a purtat foarte frumos cu mine. Mi-a explicat că trebuie să am pe cineva lângă mine (o femeie care să fie nașă). A fost lângă mine o colegă, Cigardi Taisia”, a explicat Bassam Dabbas.

@adriancochieci.ro www.adriancochieci.ro @Bassam Dabbas @Cigardi Taisia #fotografnunta #fotografnuntabucuresti #fotografbucuresti #botez #fotografbotez ♬ sunet original - adriancochieci.ro

Sursă foto: Instagram/ Bassam Dabbas

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni