• PRO TV
  • Top 10 Cei mai talentati copii din toata lumea! Care iti place cel mai mult? VIDEO

Top 10 Cei mai talentati copii din toata lumea! Care iti place cel mai mult? VIDEO

Top 10 <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Cei mai talentati copii din toata lumea</span>! Care iti place cel mai mult? VIDEO

Copiii din intreaga lume au demonstrat la show-ul Got Talent ca nu le lipseste altceva decat o rampa de lansare. Ceea ce a facut acest show pentru multi dintre ei. Vezi mai jos o serie de copii exceptional de talentati, din toate colturile lumii si spune-ne care ti-a placut cel mai mult.

1. La "Turcia Got Talent" a existat, anul trecut , un moment in care un baietel extrem de timid, in varsta de 12 ani, pe numele sau Kaan Baybag, a dansat intr-un mod extrem de uimitor pe muzica lui Michael Jackson, ridicand sala si juriul in picioare. Vezi mai jos cum danseaza!

 

2. George Sampton este un baiat care in 2007 s-a prezentat la auditiile de la "Britain’s Got Talent", dar nu a trecut mai departe in semifinale asa ca a incercat si in 2008, cand nu numai ca a trecut de preselectii dar a ajuns sa castige trofeul. Vezi in videoul de mai jos cum s-a descurcat la preselectii!

 

3. Natalie Okri avea 10 ani cand s-a prezentat la preselectiile de la "Britain’s Got Talent". Ea a cantat exceptional o piesa a Aliciei Keys, greu de interpretat pentru orice cantareata. Iti place cum canta?


4. Doi copii au facut niste lucruri uimitoare la "Ukraine's Got Talent" Ura, de 7 ani, si Karina, de 6 ani, au reusit sa ii uimeasca pe toti. Vezi aici ce au prezentat!

 

5. Chinezii nu se lasa nici ei mai prejos, au si ei copii foarte talentati. Cum ar fi Chenle Zhong, in varsta de 9 ani. Asculta-l cum canta!

 

6. Doi pusti - unul de 9 si altul de 5 ani -,  din L.A., s-au prezentat la auditiile de la "America’s Got Talent". Future Funk au dansat uimitor si au primit trei de Da din partea juriului. Vezi cum au dansat!

 

7. Are doar 4 ani si s-a prezentat la ""America’s Got Talent". Este Kaitlyn Maher si a declarat la auditii ca ea canta de la 1 an.

 

8. Rebeca Neacsu este printesa cu vocea de aur care s-a prezentat la "Romanii au talent" si a uimit juriul si publicul. Ea a ajuns pana in finala si poti revedea aici prestatia ei de la preselectie.

Vezi mai multe pe Romanii au talent
 
9. Au uimit o intreaga tara cu talentul lor la dans si au demonstrat ca si francezii au talent. Este vorba de un cuplu de copii, ambii in varsta de 8 ani.

 

10. La 9 ani canta ca nimeni altul si i-a impresionat pe olandezi ridicand la propriu sala in picioare la  show-ul "Holland's Got Talent". A fost comparat cu Michael Jackson la voce si cu siguranta are o voce extraordinara! Vezi aici cum canta!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni