• PRO TV
  • Marioara Zavoranu: "Mi-e teama ca Oana a devenit dependenta de vrajitoare!" Vezi ce probleme mai are Oana!  VIDEO

Marioara Zavoranu: "Mi-e teama ca Oana a devenit dependenta de vrajitoare!" Vezi ce probleme mai are Oana!  VIDEO

Marioara Zavoranu: "Mi-e teama ca Oana a devenit dependenta de vrajitoare!" Vezi ce probleme mai are Oana!  VIDEO

Zavorancele, mama si fiica, sunt din nou la cutite! Venita pe happylica in emisiunea din 31 mai, Marioara Zavoranu sustine ca, din partea ei, impacarea cu Oana a fost sincera, precum si ca fiica ei are probleme financiare pe care ea i le-a rezolvat.

“Eu cred ca Oana este foarte influentabila. Are niste femei care ii dau in carti. Au dus-o prin Turcia, unde se zice ca fecioara Maria a stat 11 ani cu Iisus Hristos. Daca ea a crezut asa ceva inseamna ca e nebuna", crede mama Oanei Zavoranu.

Marioara
afirma ca, in ciuda zvonurilor ca i-ar fi dat Oanei doar 3000 de euro ea a ajutat-o cu mult mai multi bani. "Ea mi-a spus ca are problem financiare, eu i le-am rezolvat. I-am dat un miliard doua sute. I-am platit intotdeauna eu chiriile pe unde a stat. Da, Oana Zavoranu are problem financiare si nu vrea sa recunoasca".

Mama Oanei este foarte necrutatoare cu fiica ei: "In afara de scandal, nu mai face nimic. Oana este o artista foarte talentata. Restul, sa-i pui un calus in gura cand intra in mahalagisme. Eu consider ca ea m-a tradat facandu-mi acea plangere penala. Acum lanseaza o noua aberatie, ca din cauza vrajilor mele s-a despartit de Pepe.
Tot din cauza mea s-a culcat si cu Tudy?


Dupa ce s-a despartit de Pepe "Oana nu este mai rea, este mai proasta, ca se lasa amagita de toate muierile", afirma Marioara Zavoranu care este ingrijorata de ceea ce face fiica ei. "Are o psihoza, ceva nu este in regula cu sistemul ei nervos. Mi-e teama ca a devenit dependenta de vrajitoare. Eu sunt de vina, eu am ocrotit-o foarte mult. Pentru ca mie mi-au murit celelalte doua fete, ea a fost totul pentru mine".

Daca si-ar vinde firma, pe care o are cu inca cineva, Marioara Zavoranu ar lua pe ea sapte, opt milioane de euro, pe care i-ar imparti la doi cu persoana cu care este asociata. "Eu am muncit o viata intreaga impreuna cu sotul meu, care a infiat-o pe Oana cand avea 15 ani", spune Marioare despre cum a reusit sa faca avere.

Nu si-a facut testament: "Pe mine n-are cine sa ma mosteneasca, decat ea. Nu mi-am facut testament si nici nu-mi fac ca-mi grabesc moartea".

“Poate ar fi fost mai linistita”, a spus Marioara Zavoranu despre cum i-ar fi fost Oanei daca ar mai fi fost cu Pepe.
Marioara Zavoranu a afirmat ca nu l-a cunoscut pe Tudy.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni