• PRO TV
  • Marioara Zavoranu: "Pepe, trebuia sa vii la mine daca Oana te-a inselat!"

Marioara Zavoranu: "Pepe, trebuia sa vii la mine daca Oana te-a inselat!"

Marioara Zavoranu: "Pepe, trebuia sa vii la mine daca Oana te-a inselat!"

Marioara Zavoranu a venit la “Happy Hour” pentru a-i lua apararea fiicei sale, desi este certata cu aceasta de aproape 7 ani si chiar ieri au avut un alt termen intr-unul din multele procese pe care le au.

Mi-am luat eu raspunderea s-o apar, fiindca Oana e foarte singura in acest divort”, a spus mama ei. “Cat o vedeti cu clontul mare, e o fraiera si o naiva. Nu suport ca orice neavenit sa o faca femeie usoara”, a adaugat Marioara Zavoranu.

Mama Oanei crede ca intre Pepe si Oana nu a fost niciodata dragoste adevarata, fiindca “ei doi nu au nimic in comun” iar lui Pepe i se spunea “baiatul care alearga dupa fete cu avere”.

Vestea ca Oana sta prin hoteluri si ca se gandeste sa se mute la Ana Maria Prodan a impresionat-o si nu prea pe mama ei, care a spus ca ar primi-o sa locuiasca la ea si ca nu i-ar lua bani de chirie. Marioara Zavoranu a recunoscut ca nu i-a mai dat niciun ban fiicei sale de aproape 7 ani, cam la o luna dupa ce aceasta a inceput relatia cu Pepe.

Marioara a recunoscut ca nu s-a inteles niciodata cu Pepe, fiindca e foarte “obraznic” si chiar a vrut sa plece din emisiune cand a auzit ca latino lover-ul asteapta pe fir sa intre in direct cu ea. 

Atitudinea schimbata a lui Pepe, care i s-a adresat cu “mama” si i-a cerut sfatul a inmuiat-o pe Marioara Zavoranu; “E o femeie sincera, azi mi-a placut cel mai mult de soacra mea, as vrea sa semene si Oana cu ea, sa fie asa puternica si hotarata”, a spus Pepe prin telefon.

Daca esti barbat, nu o gluga de coceni, iti tii nevasta in frau”, i-a replicat Marioara Zavoranu. “Ce-ar fi trebuit sa fac, mamica? I-am luat tot ce vroia, ii dadeam si luna de pe cer daca vroia, i-am luat genti, carpite, i-am platit si procese impotriva dumneavoastra”, a spus Pepe. “Trebuia sa fi venit la mine, o calcam in picioare daca vedeam probele pe care le are Pepe”, a raspuns mama Oanei.

Am facut-o doamna pe Oana, i-am dat statutul de femeie maritata”, a spus Pepe, care a adaugat ca el nu ii doreste raul Oanei, ci ar vrea sa fie si ea fericita si sa se impace cu mama ei, pentru ca procesele pe care le au o intristeaza foarte tare.

Marioara a spus ca ea nu crede ce se spune despre fata ei, pana nu vede dovezile de adulter, asa ca a ramas ca Pepe sa i le arate mai intai ei si sa se intalneasca in emisiunea Happy Hour de luni.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni